.

.

Rison Титанов ядки с отворен край, M12/M14, изгаряни на сини/Червени/Оригинални автоаксесоари За състезания, красиви, ултра леки (20 бр/компл.) (M14x1.25, оригинала)

Rison Титанов ядки с отворен край, M12/M14, изгаряни на сини/Червени/Оригинални автоаксесоари За състезания, красиви, ултра леки (20

BGN 107.99

Наличност
На склад

Материал : титан aerospace клас GR5 TI 6 AL4 V Размер : M14x1,5 мм, дължина 45 мм. 【Достойнство】 са Изработени от титан GR5, авиационен титан Ti6 Al4 V (TC4), с използването на висококачествени титан, те имат много спортен и агресивен вид.Лек и здрав, лесно деформируемый, издръжлив. на 45% по-лек от стоманата, по-леки алуминиеви, по-здрава стомана и е много по-добър органични материали, като неръждаема стомана.Осигурява висока производителност и здравина, без избледняване. Тегло нето 0,7 кг. 【Забележка】 Такса за митническо оформяне се заплащат от купувача.Преди употреба се уверете в съвместимост с вашия продукт и ядки.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Материал : титан aerospace клас GR5 TI 6 AL4 V. Размер : M14x1,5 мм, дължина 45 мм. 【Достойнство】 са Изработени от титан GR5, авиационен титан Ti6 Al4 V (TC4), с използването на висококачествени титан, те имат много спортен и агресивен вид.Лек и здрав, лесно деформируемый, издръжлив. на 45% по-лек от стоманата, по-леки алуминиеви, по-здрава стомана и е много по-добър органични материали, като неръждаема стомана.Осигурява висока производителност и здравина, без избледняване. Тегло нето 0,7 кг. 【Забележка】 Такса за митническо оформяне се заплащат от купувача.Преди употреба се уверете в съвместимост с вашия продукт и ядки.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа.Компанията RISON-Titanium вече десет години е специализирана в производството на титанов изделия.Материал : Титан GR5 (Ti6 Al4 V) aerospace клас, тези титанови ядки с отворени концевыми первази, изработени от aerospace титан GR5. Подробна информация за продукта : Ние сме професионален производител на титан скрепителни елементи, директни продажби, с фабрики, ние произвеждаме в строго съответствие с ISO9001, е с 45% по-лек от стоманата, по-леки алуминиеви, по-здрава стомана и е много по добри от органични материали, като неръждаема стомана.

Опции за продукта

Свързани продукти