.

.

0,31-Инчов Двухобъективный Ендоскоп Zealtron 1080P Цифров Бороскоп Помещение IP68 Водоустойчив Фотоапарат за разглеждане на Змии с 4,5 IPS Екран Socpe Камера с 8 + 1 led подсветка, Ка?

0,31-Инчов Двухобъективный Ендоскоп Zealtron 1080P Цифров Бороскоп Помещение IP68 Водоустойчив Фотоапарат за разглеждане на

BGN 32.66

Наличност
На склад

【Двойна камера 7,9 мм и вид с разделен екран】 Този бороскоп обединява две камери с използване на съвременни технологии, можете по желание да превключите в три различни режима на показване : показва само изображението, получено с предна камера или странична камера, или покажете и двете едновременноРезолюция на двете лещи може да достигне до 1080 P. 【4,5-инчов IPS-екран】 В сравнение с конвенционалните екрани, IPS-екран нашия ендоскоп има по-висока резолюция, по-реалистични цветове и ясни изображения от всички страни.Софтуер на нашия ендоскоп напълно отговаря на чип камера и екран, като показване на екрана за по-гладко. 【8 + 1 led лампи】 За разлика от повечето ендоскопи с 6 led лампи на пазара.Основната камера е тази инспекция камера с 8 led светлини, а отстрани има led лампа с висока яркост, която е достатъчно ярка, за да се намали нивото на шума, което позволява получаване на по-ясна снимка в тъмното. 【полужесткий жично кабел с дължина 5 м】Полужесткий кабел с дължина 5 м на нашия индустриален ендоскоп може да се извиват в различни форми и да подадете в дълбочина зона разглеждане.Вграден высокочистый меден проводник може ефективно да предотврати колебания и прави изображението по-стабилна. 【Полезни аксесоари】 До горната част на камерата змия може да прикачите магнити и куки, което дава възможност за повдигане на предмети с малки зазорами.Прилагайте на TF картата е 32 GB, така че можете да го използвате веднага след получаване на стоката!. • Разделен екран и пълен преглед : В режим на разделен екран, можете да изпълнявате и да видите предна и странични камери едновременно, което е удобно за процеса на проверка. • Качество на изображението 1080 P HD : Цифров инспектиращата помещение Borescope идва с двойна леща 1080 P HD, които могат да правите ясни и неискаженные снимки или видео 1080 P. • Лесно за използване : не изисква свързване към Wi-Fi или софтуер.Инспектиращата място е важен инструмент за водопроводни линии, кабели, проверка на автомобила, техническото обслужване, разглеждане на битова техника, поддръжка у дома, разглеждане на дизайн на стени и т.

Опции за продукта

Свързани продукти