.

.

Преносим настолен вентилатор YISONHO USB вентилатор 3 Скорости на Вятъра със Сензорен екран, gatefold, с led подсветка, Регулируема Височина Влакчета, Вентилатор за Домашно п?

Преносим настолен вентилатор YISONHO USB вентилатор 3 Скорости на Вятъра със Сензорен екран, gatefold, с led подсветка, Регулируема Височина

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Регулируема сгъваем фен】 Настолен вентилатор складного размер 6,7 "х 7,9"x3" (диаметър : 6,7 "), настолен вентилатор може да се носи и да използвате където пожелаете, независимо дали е у дома, в офиса, на улицата, при пътуване и т, Когато в него не е необходимо, може да се съхранява в своите раници, маси, куфарчета, коли, помещения и др . Можете също така да регулирате ъгъла на наклон в съответствие с вашите предпочитания, за да се насладите на хладно и удобно бриз с различни височини и ъгли. 【3-бързо създаване】 управление настройка на посоката на вятъра, на 3 степени : лека вятър / естествен вятър / силен вятър, благодарение на технологията бесщеточного на двигателя за постоянен ток, дори при най-висока скорост на този прибиращ тенис феновете могат да работят безшумно и по-добре да имитират естествената вятър платно за циркулация на въздуха.Настолен вентилатор не вибрира, вятър стабилна, и работи без приплъзване!. 【Сигурно и трайно се захранва от батерия】 Вградената акумулаторна полимерна батерия с капацитет 4000 mah, напълно заредена в продължение на повече от 3.3-11,6 часа непрекъснато използване (в зависимост от скоростта). 【Многофункционален дизайн】 Може да се използва за монтиране на стена, монтаж на таван, вентилатор, работна маса.Подходящ за кухня, къмпинг, офис, спалня, маса за хранене, за дома, туризъм, барбекю, пътуване, плаж, палатка и т. Нека да се насладите на усещането за прохлада в най-различни сцени, горещо лято, стрелба, готвене, работа, къмпинг и барбекю и т. 【Интелигентно управление на】 Тази настолна лампа може да се управлява дистанционно и безжични мрежи и управление на Bluetooth, а също така тя разполага с функция за нощно осветление, може да се регулира на 3 нива на яркост.

Опции за продукта

Свързани продукти