.

.

Уплътняване на врати за облекчаване на атмосферни влияния, За Уплътняване на врати За облекчаване на атмосферни влияния, Силиконова оборудване запечатване на Лен?

Уплътняване на врати за облекчаване на атмосферни влияния, За Уплътняване на врати За облекчаване на атмосферни влияния, Силиконова

BGN 0.67

Наличност
На склад

Климатик не може да поддържа в помещението е студено или топло?Пол обикновено намокает след ликвидация и дъжд?.Насекоми винаги идват във вашия дом от разбиване?. 【На разположение в различни размери и цветове】Дължина на лентата за отстраняване на бои от атмосферни влияния Dulepax е 20 метра. Ние предлагаме на клиентите ширина на лентата 25 мм и 35 мм, 45 мм, - прозрачна, сива, кафява три персонални цветове, за да се адаптира към различни условия.Можете да изберете лента на различни ширини за пропуски с различна големина. 【Висококачествен PET материал и трайно лепило】 Врата почистване от атмосферни влияния Dulepax е направена от висококачествен действително нетоксичен PET материал, екологично чист, лек и издръжлив с супер гъвкавост.Това уплътняване на врати има сверхпрочным лепило и не се поддава на дегуммированию, затова оборудване запечатване на лентата за защита на врата от атмосферни влияния все още може да запази своята лепкавост при работа във влажна среда или в по-екстремни метеорологични условия. 【Лесна инсталация】 Преди използването на тази лента за запечатване на вратата, моля, уверете се, че повърхността е гладка, суха и чиста.След това отрежете защитна лента такава дължина, че тя да съответства на повърхността на прозореца, махнете самозалепваща защитна хартия и се прикрепя към очищенному сайта.При ниски температури се препоръчва да използвате сешоар за нагряване на лепило за защита на уплотнителя врати от атмосферни влияния. 【Многократно използване на】 Широко се използва за плъзгащи врати, стъклени врати, врати дъна, алуминиева дограма, мебели, това уплътняване може ефективно да защити вашия дом от вятър, светлина, шум, насекоми и прах, през зимата и през лятото на тази оборудване запечатване на лентата може ефективно поддържане на топлина или хлад в помещението с помощта на климатик или камина. 【100% гаранция за връщане на парите】: онлайн-обслужване на клиенти на 7x24, задавайте ни въпроси по всяко време.Гарантирано гаранция, ако не са доволни.Ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да ги решат. 【На разположение в различни размери и цветове】Дължина на лентата за отстраняване на бои от атмосферни влияния Dulepax е 20 метра. Ние предлагаме на клиентите ширина на лентата 25 мм и 35 мм, 45 мм, - прозрачна, сива, кафява три персонални цветове, за да се адаптира към различни условия.Можете да изберете лента на различни ширини за пропуски с различна големина. 【Висококачествен PET материал и трайно лепило】 Врата почистване от атмосферни влияния Dulepax е направена от висококачествен действително нетоксичен PET материал, екологично чист, лек и издръжлив с супер гъвкавост.

Опции за продукта

Свързани продукти