.

.

Постепенно многофокусные очила за четене HADIIH, блокиране на синята светлина, за Жени и Мъже, мультифокальные очила за четене No Line (Цвят: черен размер: + 2.0)

Постепенно многофокусные очила за четене HADIIH, блокиране на синята светлина, за Жени и Мъже, мультифокальные очила за четене No Line

BGN 1.33

Наличност
На склад

▶ Филтър синя светлина : блокира силна синя светлина и UV400, компютърни очила, блокиране на синя светлина, са професионални, подходящи за хора, които дълго време работят с компютри, таблети, игри, мобилни телефони или телевизориНамалява симптомите на умората на очите при продължително излагане на компютъра, подобрява съня и осигурява защита в продължение на целия ден. ▶ Удобни за носене : Дограма е изработена от материал PC, който е здрав, издръжлив и лесен, удобен в чорап, не защемляет лицето и не оставя червени следи.Многоцветен вариант, стил голям рамка, пълен с младежи темперамент, която ви дава съвсем други впечатления. ▶ Далеч и почти двойна употреба : то може едновременно да отговарят на нуждите на дълги, къси и различни средни разстояния.Интелигентен зум прави очите по-широко и по-удобно.Управление на автомобила, съзерцание на пейзажа, четене на вестници и гледане на мобилни телефони не е засегната. ▶ Мультифокальные точки : горна част лещи осигурява два пъти по-малко увеличение по ваш избор за ежедневна комуникация.При работа на КОМПЮТЪР / лаптоп междинни преходи ще бъдат малко по-малко интензивно.Отдолу е посочено прието увеличение, което сте избрали за четене и запис. ▶Предпазни мерки : Някои хора не могат да свикна с него или почувствате виене на свят при носене за първи път (ниско увеличение може да изглежда като обикновен лещи, голямо увеличаване може да доведе до виене на свят), адаптирането може да отнеме 1-3 седмици.След това очите си, автоматично се приспособяват към новите лещи. ▶ Филтър синя светлина : Блокира силна синя светлина и UV400, компютърни очила, блокиране на синя светлина, са професионални, подходящи за хора, които дълго време работят с компютри, таблети, игри, мобилни телефони или телевизори.Намалява симптомите на умората на очите при продължително излагане на компютъра, подобрява съня и осигурява защита в продължение на целия ден. ▶ Удобни за носене : Дограма е изработена от материал PC, който е здрав, издръжлив и лесен, удобен в чорап, не защемляет лицето и не оставя червени следи.Многоцветен вариант, стил голям рамка, пълен с младежи темперамент, която ви дава съвсем други впечатления. ▶ Далеч и почти двойна употреба : то може едновременно да отговарят на нуждите на дълги, къси и различни средни разстояния.Интелигентен зум прави очите по-широко и по-удобно.Управление на автомобила, съзерцание на пейзажа, четене на вестници и гледане на мобилни телефони не е засегната. ▶ Мультифокальные точки : горна част лещи осигурява два пъти по-малко увеличение по ваш избор за ежедневна комуникация.

Опции за продукта

Свързани продукти