.

.

Поставка за телевизор /Рафт за телевизора Универсални Стойки за телевизор за монтиране на стена 32 -70 Умно Дистанционно Управление Електрически Повдигаща Закачалк?

Поставка за телевизор /Рафт за телевизора Универсални Стойки за телевизор за монтиране на стена 32 -70 Умно Дистанционно

BGN 2.33

Наличност
На склад

Нашият скоба за телевизор е снабден прецизионным патрон с функция за завъртане на 0 ~ 85 °, гъвкава и плавна, което предоставя на вашия телевизор гъвкавост и по-добро зрениеЕлектрически скоба за телевизора е изработен от неръждаема дебелото студено валцувани стоманени с тънък матово покритие, не е лесно ръжда, може да издържи голямо натоварване, побира до £ 88. го моторизованная шкаф за телевизор, подходящ за повечето телевизори с диагонал 32-70 инча, размер VESA е в рамките на 600 * 400 мм. Поддръжка на ключа / дистанционното управление, лесен за управление.Входно напрежение на устройството : 100-240 В изходно напрежение : 24, можете с увереност да го използвате както в обществото, така и у дома.Ако имате някакви въпроси относно този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа в работни дни.Име на продукта : Интелигентни електрически тавана скоба за телевизор Материал изделия : Холоднокатаная стомана максимално натоварване : 40 кг Адаптиран размер на телевизора : от 32 "-70 см Забележка : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Премахване на елементи, различни от поставка за телевизора, както е показано на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори могат да се появят малки хроматичната аберация, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл, и ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин, натиснете, за да влезете в нашия магазин, има все още стоки по избор.

Опции за продукта

Свързани продукти