.

.

Cabilock 3 бр. Кухненски Нейлоновое Средство За премахване на Мивки, Разнообразни Вани За Коса, Гъвкаво Прилагане, Четка За Премахване на Тръби, Чисти Канализация, Змия ?

Cabilock 3 бр. Кухненски Нейлоновое Средство За премахване на Мивки, Разнообразни Вани За Коса, Гъвкаво Прилагане, Четка За Премахване

BGN 6.31

Наличност
На склад

СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на космите от слива - Ефективно почистване : Четка за почистване на мивки може ефективно почистване на отпадъци от тръби или мивкатаЛесен достъп до труднодоступным места и лесно премахване на мусоропроводов.Повече никакви проблеми с припокриване на канавката.ЧЕТКА ЗА ПОЧИСТВАНЕ на ПРЕЛИВАНЕ на МИВКИ - Ефективно почистване : тя притежава достатъчно гъвкавост, гъвкава конструкция, лесно прониква в трудно достъпните места и лесно премахва остатъци от газопровода.Въртете четка за лесно почистване.СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на засоров от КОСМИ в мивката - Средство за премахване на засоров от косата достатъчно дълго, за да проникне по-дълбоко в тръбата на мивката.СЪЕДИНИТЕЛ за маркуч, - е Изработен от неръждаема стоманена тел и спирала мрежести плавниците, здрав, антикоррозийный и антигибкий, лесно се огъват.ЧЕТКА за ПОЧИСТВАНЕ на МИВКИ - за почистване на отпадъци и на косата в течаща тръба или мивката. лесно прониква в труднодоступное място.Отличен за почистване на извити тръби.Пратката включва 3 x средство за почистване на тръби Характеристики - Размер : 45,00 X2,50 X2,00 см./17,68 X0,98 X0,79 см - Цвят : бял - Средство за почистване на канализацията може да се прилага на много места широко, за почистване на бани, кухни, мивки, вани, където се е случило повечето засоров. - Подвесная дръжка : дизайн куката улеснява използването му, когато тя не се използва. - Е изработен от неръждаема стоманена тел и спирала мрежести плавниците, здрав, антикоррозийный и анти-, гъвкав, свободно да се огъват. - Свредел за източване на чешмяната змии от стоманена тел, здрав и прочностной.Достатъчно за свиване в много видове сита и тръби. - Достатъчно дълго.Дължина четка за отстраняване на косми е 17,68 инча / 45 см, което е достатъчно за ежедневна употреба и идеални за почистване на баня и кухня. - Материал : ABS, нейлоновое влакна и стоманена тел Описание на стоката средство за премахване на космите от източване на по-Безопасни и еко-приятелски химически препарати за почистване.

Опции за продукта

Свързани продукти