.

.

Veemoon 12 бр. Завеси Стягане Клип на Седалките mangal На Закопчалката Разтегателен Бял Легло за Матрак Регулируеми Щипки за Носене на Колани Многофункционален Притежате?

Veemoon 12 бр. Завеси Стягане Клип на Седалките mangal На Закопчалката Разтегателен Бял Легло за Матрак Регулируеми Щипки за

BGN 29.33

Наличност
На склад

КАИШКА ЗА ПРИТЕЖАТЕЛЯ на КЪРПИ - Многофункционални въжета, могат да се използват за организиране на прозоречни щори или поставяне панталони и т, СКОБИ за ЧАРШАФ - държат си чаршафи на място : Нашите колани за чаршаф доста лесно се поставят, това значително ще помогне на листа да останат на място през цялото време, и вече няма да се притеснявате за мръсни или смачкан простынях, че ще направи живота ви по-комфортен.СКОБА за матрак - лесно се побира и не ще простыням плъзнете с ъгли цяла нощ, а си легло винаги ще изглежда страхотно.Никога повече не се притеснявайте за мръсни или смачкан простынях.Еластичната закопчалката осигурява стабилен и здрав захват за тежки условия на работа.Надеждни услуги : Ние ви предлагаме надеждно сервизно обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти или някакви проблеми с вашите и с малко пари, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Пратката включва 4 скоба за кърпи Характеристики-Размер : 20x2,2x0,1 виж -Удобни регулируеми катарами няма да навредят на вашата листа. - Еластична закопчалката осигурява стабилен и здрав захват за тежки условия на работа. - Регулируема дължина осигурява желаното напрежение.Предпазва ъглите на място и повече не се притеснява. - Материал : метал, найлон. - Лесно се побира и кърпи не ще се плъзне с ъгли цяла нощ, а си легло винаги ще изглежда страхотно.Никога повече не се притеснявайте за мръсни или смачкан простынях. - Многофункционални въжета, могат да се използват за организиране на прозоречни щори или фиксиране на панталони и т. Описание на стоката, каишка за притежателя на кърпи Този продукт е набор от крепежни елементи, произведени специално за закрепване на кърпи.скоби за кърпи са Изработени от висококачествени материали, те притежават висока еластичност за практично и трайни употреба. скоба за матрак Идеално като домашен аксесоар.Те сигурно държат на тези оборудвани листове от изпадане в ъглите.

Опции за продукта

Свързани продукти