.

.

2 бр. Предни предния Капак и Задния Панел, Кръстосани Знамена, Емблеми, Смяна на Иконата на Колата за 2005-2013 Corvette C6 (черен)

2 бр. Предни предния Капак и Задния Панел, Кръстосани Знамена, Емблеми, Смяна на Иконата на Колата за 2005-2013 Corvette C6 (черен)

BGN 28.33

Наличност
На склад

Размер : Около 6,7 см в дължинаПратката включва : 2 бр. емблема на Corvette C6.Материал : Висококачествен ABS-материал.Залепваща основа за лесно отклеивания и залепване.Проста промяна може да направи вашата кола по-прохладно.Характеристика : 1. 100% защита от атмосферни влияния.Висококачествена подмяна на автомобилния икона. Цвят : Както е показано на картинката, различни дисплеи ще има малка разлика в цвета. Идеална декорация и защита за вашия автомобил. Изтънчен дизайн, която предава безкрайно удоволствие в живота си.Просто, но забележителен моделиране на лого на автомобила.Как да инсталирате : 1. Почистете и подсушете точното място (равно положение). Махнете отметката от другата страна на лепило залепете на желаното място на автомобила. Добре натиснете емблемата на колата. Моля, не мийте автомобила след инсталацията в продължение на повече от 24 часа.Моля, незабавно се свържете с нас, ако сте получили повреден или грешен продукт, ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.Не оставяйте ни лоши отзиви, не е като се свържете с нас.Моля, дайте ни шанс да реши проблема за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти