.

.

LAPOPNUT е Съвместим с калъф iPhone 11 Pro Max Силиконов калъф с хубав Леопардовым принтом Леопард за Момичета и Жени, Мек TPU, устойчив на удари Защитен Калъф за вашия телефон с?

LAPOPNUT е Съвместим с калъф iPhone 11 Pro Max Силиконов калъф с хубав Леопардовым принтом Леопард за Момичета и Жени, Мек

BGN 3.90

Наличност
На склад

[Съвместима модел] Този калъф за телефон е съвместим само с i Phone на Apple 11 Pro Max [Дизайн на защита] Трайни мек ръб от TPU, осигурява пълна защита повдигна перваз предпазва камерата и на екрана. [Екологично чист материал] Корпусът е изработен от гъвкав термопластичен полиуретан (TPU), мек, лек и приятен на допир. [Модерен дизайн] Уникален леопардовый принт студен сив цвят на корпуса прави апарата привлекателен и модерен. [Точни деколтета] Калъф за мобилен телефон с леопардовым принтом идеално седи, осигурява лесен и точен достъп до всички портове и функционални елементи за управление, предпазва от прах и белези на корпуса на апарата. [Съвместима модел] Този калъф за телефон е съвместим само с i Phone на Apple 11 Pro Max. [Дизайн на защита] Трайни мек ръб от TPU, осигурява пълна защита повдигна перваз предпазва камерата и на екрана. [Екологично чист материал] Корпусът е изработен от гъвкав термопластичен полиуретан (TPU), мек, лек и приятен на допир. [Модерен дизайн] Уникален леопардовый принт студен сив цвят на корпуса прави апарата привлекателен и модерен. [Точни деколтета] Калъф за мобилен телефон с леопардовым принтом идеално седи, осигурява лесен и точен достъп до всички портове и функционални елементи за управление, предпазва от прах и белези на корпуса на апарата.Характеристика : ▶【Съвместимост】 Само специално разработен за Apple i Phone 11 Pro Max защитен калъф.Поддръжка на безжично зареждане. ▶【Уникален дизайн】 Стилен защитен калъф с леопардовым модел е луксозно декориран и е уникален, което прави телефона си по-атрактивен и модерен. ▶【Висококачествени материали】 Този калъф за вашия телефон изработен е от мек и висококачествен TPU, който осигурява мека ръка и удобен захват. Интегрирана конструкция на защита, която обхваща всеки ъгъл на i Phone, помага за предотвратяване на драскотини и падане. ▶【[Прецизно рязане】 Точно рязане на дупки осигурява лесен и точен достъп до всички портове и функционални елементи за управление.

Опции за продукта

Свързани продукти