.

.

Cabilock Практичен 6 бр. Пластмасова Кутия За Съхранение Прозрачен Правоъгълен Кутия За Съхранение на Шевни Инструменти Контейнер за Съхранение на Бижута Ръкоделие (П?

Cabilock Практичен 6 бр. Пластмасова Кутия За Съхранение Прозрачен Правоъгълен Кутия За Съхранение на Шевни Инструменти Контейнер

BGN 8.92

Наличност
На склад

Идеален за съхранение на вашите бижута, молив за вежди, четка за грим, блясък за устни, червило и така нататъкИзработен е от материал, устойчив и практично.Висока прозрачност, елегантен външен вид, практичност и лекота на използване.Чудесен помощник за съхранение на работния плот за вашия дом.И универсален калъф за съхранение на химикалки, маркери, линейок, телбод и други малки неща.Описание на Този компактен калъф с правоъгълна форма за съхранение е идеалният настолен решение за вашия грим.Тук е достатъчно място за съхранение на бижута, молив за вежди, четка за грим, блясък за устни, червило и така нататък.И универсален калъф за съхранение на химикалки, маркери, линейок, телбод и т., Особености - Цвят : прозрачен. - Материал : pp. - Размер : около 18x11,5x1,9 виж /7,08x4,52x0,74 инча. - Произведен от материал, устойчив и практично. - Идеален за съхранение на вашите бижута, молив за вежди, четка за грим, блясък за устни, червило и така нататък. - И универсален калъф за съхранение на химикалки, маркери, линии, телбод и други дреболии. - Висока прозрачност, елегантен външен вид, практичност и лекота на използване. - Чудесен помощник за съхранение на работния плот за вашия дом.Пакетът включва 6 x кутии за съхранение.

Опции за продукта

Свързани продукти