.

.

Табуретка WYDZ ─ Портативен Сгъваем Стол с висока товароносимост Сгъваема Табуретка Сгъваема Табуретка за Възрастни От Метал и Пластмаса Сгъваема, за Кухнята, Град?

Табуретка WYDZ ─ Портативен Сгъваем Стол с висока товароносимост Сгъваема Табуретка Сгъваема Табуретка за Възрастни От Метал и

BGN 3.33

Наличност
На склад

★ Ефект здравно потвърждение : Седалка за тоалетна препоръчва a Анатомично здравословна позиция за почивка под ъгъл 35 ° изправя на червата и осигурява бързо, отпуснато и задоволително изпразване на червата. ★ Профилактика на чревни заболявания : профилактика на акне, синдром на раздразнените черва и други чревни заболявания чрез премахване на чревни запек. ★ Практичен дизайн : Компактен тоалетна чиния е подходяща за всеки традиционните тоалетни.Благодарение на своята закръглена форма той ще ви помогне лесно да вземе най-доброто и стабилно положение приседа. ★ Перфектен спътник за детоксикация : помага в детоксикационных процедурите, а също и почиства дебелото черво от токсините, тъй като вредни вещества се отделят напълно и просто. ★ Подобри функцията на храносмилателната система : помогнете разсее лаксативи, за да се намали броя на органите на стомашно-чревния тракт, за подобряване на храносмилането кала, идеална чревната флора и здравословно движение на червата. ★ Ефект здравно потвърждение : Седалка за тоалетна препоръчва a .Анатомично здравословна позиция за почивка под ъгъл 35 ° изправя на червата и осигурява бързо, отпуснато и задоволително изпразване на червата. ★ Профилактика на чревни заболявания : профилактика на акне, синдром на раздразнените черва и други чревни заболявания чрез премахване на чревни запек. ★ Практичен дизайн : Компактен тоалетна чиния е подходяща за всеки традиционните тоалетни.Благодарение на своята закръглена форма той ще ви помогне лесно да вземе най-доброто и стабилно положение приседа. ★ Перфектен спътник за детоксикация : помага в детоксикационных процедурите, а също и почиства дебелото черво от токсините, тъй като вредни вещества се отделят напълно и просто. ★ Подобри функцията на храносмилателната система : помогнете разсее лаксативи, за да се намали броя на органите на стомашно-чревния тракт, за подобряване на храносмилането кала, идеална чревната флора и здравословно движение на червата.

Опции за продукта

Свързани продукти