.

.

OURECO Шапка с топъл USB Електрическа Топла Шапка-Бини С Топъл Мъжки Дамски Зимни Защита От студа на Улицата Топла Шапка С топъл (черен)

OURECO Шапка с топъл USB Електрическа Топла Шапка-Бини С Топъл Мъжки Дамски Зимни Защита От студа на Улицата Топла Шапка

BGN 2.33

Наличност
На склад

100% Акрил Закопчалката на копчета. 【100% пазаруване】Можете да получите на стоки в рамките на 7-14 дни.За всякакви въпроси, ние ще ви помогнем, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа, всяко недоволство 100% възстановяване, без съмнение!. 【Удобен материал】 Шапки с топъл изработени от мек, дишащ, быстросохнущего материал с удобна еластична засаждане.Те са създадени, за да ви е топло и удобно през студените дни.Модерен, дишащи, леки и удобни. 【Целенасочена топлинна терапия】 Първо включете захранването, свържете USB към шапка, а след това натиснете бутона 3, за да включите шапка.Технология за отопление Grapheme и освобождаване на дълги инфрачервени лъчи, спомага за циркулацията на кръвта, отпускане на напрегнати мускули. 【Широко приложение】 идеален за ежедневна употреба, разходки, каране на ски, кънки, лов, риболов, каране на велосипеди, мотоциклети и т. Те са подходящи за работа на открито или в хладни офис сгради, както и за начин на отглеждане на кучето.Те са особено добри за посещение на пикници, спортни събития на открито и училищни състезания. 【Зимата топло подарък унисекс】 При мъжете и жените трябва да бъде такава шапка с топъл, която ще стоплят тялото и лесно ще дойде до вашето палто.Тази топло - добра топло подарък за вашата майка, баща, съпруга, съпруг, дъщеря, син, приятелка, гадже, племенници, приятели, съученик и т. най-Добрият подарък за Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на Свети Валентин, ден на училище, рожден ден и т. 【Модерен външен Вид】Шапки с топъл изпълнени с модерни елементи, лесно да ги съчетаете с вашия джемпером, яке или дънки за създаване на стилен начин.Описание възрастова група : Възрастни.Характеристика на 1. Температурата на загряване на 45-50 °C. Това е най-удобна лента за човешкото тяло, той запазва топлината, но не горят. Този калъф за врата е изработена в двухслойном изпълнение, той може да незабавно да бъдат измити, без да се отстранява вътрешната електрическа възглавничка.

Опции за продукта

Свързани продукти