.

.

Комплект дюзи за тренировки, 6 бр., Набор от мощни Скрубери, Универсална четка за почистване, с удължена приставка, Набор от почистващи Тампони за плочки на Пода, Бан?

Комплект дюзи за тренировки, 6 бр., Набор от мощни Скрубери, Универсална четка за почистване, с удължена приставка, Набор от

BGN 2.67

Наличност
На склад

* набор от четки за бормашини с силово скруббером включва : 4 найлонови четки с различни размери (2-инчов синя четка, 3,5-инчовата синя пролет конус четка, 4-инчов четка, 5-инчов четка). * 4 форми на четки за почистване на вани, фугиране, тапицерия на мебели, баня, стаи повърхности, настилки, плочки, душ, тоалетна, килим и т., Найлонови четината не поцарапают им повърхност. * този набор от сверлильных за зъби е с различна твърдост : средна, мека, твърда, силна, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди. * Четка за бормашини с електрически люк Почистващи четки, които са закрепени към всички безжични бормашини или ударному докарване, стават мощен инструмент за почистване.Изпълнявайте сложни работа по почистването по-бързо и добивайтесь по-дълбоко почистване, което определено е добър партньор за вашата система за домашно почистване. (БОРМАШИНА В КОМПЛЕКТ не е включена). * Всички четки са оборудвани быстросменяемыми шахти от солидна стомана с диаметър четвърт инч.Подходящ за дрелей и устройства. * набор от четки за бормашини с силово скруббером включва : 4 найлонови четки с различни размери. (2-инчов синя четка, 3,5-инчовата синя пролет конус четка, 4-инчов четка, 5-инчов четка). * 4 форми на четки за почистване на вани, фугиране, тапицерия на мебели, баня, стаи повърхности, настилки, плочки, душ, тоалетна, килим и т., Найлонови четината не поцарапают им повърхност. * този набор от сверлильных за зъби е с различна твърдост : средна, мека, твърда, силна, вие можете да избирате в зависимост от вашите нужди. * Четка за бормашини с електрически люк Почистващи четки, които са закрепени към всички безжични бормашини или ударному докарване, стават мощен инструмент за почистване.Изпълнявайте сложни работа по почистването по-бързо и добивайтесь по-дълбоко почистване, което определено е добър партньор за вашата система за домашно почистване. (БОРМАШИНА В КОМПЛЕКТ не е включена). * Всички четки са оборудвани быстросменяемыми шахти от солидна стомана с диаметър четвърт инч.

Опции за продукта

Свързани продукти