.

.

NOLITOY Градински Фитнес зали Нескользящие Материали От PVC С Дупки За Джогинг Вана Бърз Мека Подложка За Спални Кухня Принудителна Вратата Подложки за влизане В Басей?

NOLITOY Градински Фитнес зали Нескользящие Материали От PVC С Дупки За Джогинг Вана Бърз Мека Подложка За Спални Кухня Принудителна

BGN 0.33

Наличност
На склад

Пластмасата ЗАСМУКВАНЕ килимче за БАНЯ - Сцепляющиеся нескользящие дренажни плочки за пода на Повърхността и задната част не се имат добър противоскользящим ефект, но също бережны за краката.ГРАДИНСКИ принудителна плочки - Добра устойчива на плъзгане характеристика, тя не ще бъде лесно да се плъзга при настъпление, не е нужно да се притеснявате за падане.МОДУЛНА СЦЕПЛЯЮЩАЯСЯ ПАЛУБНАЯ ПЛОЧКИ - килимче ЗА ПОДА В БАНЯТА : Тези сцепляющиеся плочки могат да се скреплять ръка, за да създаде индивидуална конфигурация на място.Никакви средства не се изисква.Също така може да бъде купен за съхранение и лесно транспортиране.ВРАТАТА МАТ - дръж го на входната врата като добре дошли на знака, за да впечатлите приятелите си и да стане добър украса у дома.ПОСТЕЛКИ за БАНЯ - Намаляват натиска върху стъпалата и премахват умората на краката, са идеални за ежедневна употреба.Осъществяване на Списък 1 x подложка за пръсти Характеристики -Лесен и креативен дизайн на повърхността му позволява да се комбинира с всички домашни подложка за тоалетна. -Дръж го на входната врата, като на творческа церемонията стикери, за да впечатли приятелите си, и хубава обстановка за домашни изтривалки за душ на басейна. -Рассеивающий натиска на краката-дебел материал може да ви даде повече мекота на килима за душата. -Нескользящая конструкция на подложката не позволява на коврику подхлъзване или смяться, както и ще осигури вашата безопасност, предотвратяване на нежелани спадове на пластмасови каси за врати постелки. -Изящна изработка на нашите продукти ви гарантира дълъг живот и добри детайли на квадратен подложка за душата. -Материал : Pvc подложка за обувки на вратата Информация за стоки, Постелки за баня Търсите професионален подложка за подови настилки за вашия дом?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален подложка за пол, за да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти