.

.

Yardwe Decked 30 бр Оформление дървета Модел Улични Декорация Аксесоари Занаяти Парк за дърво САМ Влак на Жп Ландшафта Архитектура Градина Кухненски Проекти Cm Пейзаж Мин?

Yardwe Decked 30 бр Оформление дървета Модел Улични Декорация Аксесоари Занаяти Парк за дърво САМ Влак на Жп Ландшафта Архитектура

BGN 7.05

Наличност
На склад

ПЕЙЗАЖНЫЕ ПРИРОДА - Това е опаковка от 10 броя черешови дървета на еднаква височина пейзаж от модела на дървото.МИНИАТЮРНИ АКСЕСОАРИ - Може да стане подарък за вашите приятели, колеги, съученици, архитектурни модели и дървета.Модел на СГРАДАТА ПРИРОДА - Миниатюрни Модели на Дървета Череша Дървета Влак на Жп Ландшафта Архитектура Диорама Дървета за " направи си САМ Занаяти Пейзаж Пейзаж.ЖЕЛЕЗОПЪТНИ ДРЪВЧЕТА са Украсени с стволове и розови цветя за визуален ефект. мащабни модели на дървета.МИНИАТЮРНИ ПОДДЪРЖАН ПРИРОДА - идеално се съчетават с външния вид на вашия модел пейзаж с оттенък на зелено. модела на железопътната дървета.Списък на пакетите 30 x Модел на черешовите дървета Парк Градинска диорама Оформлението на пейзажа Миниатюрен инфинити пейзаж (6,5 cm) Функции - Материал : метала на модели на дървета. - Това е опаковка от 10 броя миниатюрни пластмасови черешовите дървета на еднаква височина. - Височина : модна дърво 6,5 виж - Може да се превърне в подарък за вашите приятели, колеги, съученици и т., модел железопътна дърво. - Е украсена с цев и розови цветя за реалистичен визуален ефект мащабни модели на дървета. - Идеално се съчетава с външния вид на вашия модел пейзаж с нотка на зелени дървета модел на влака. - Цвят : розово модел природа дърво.Информация за стоки, Железопътни дървета, Това е идеалното допълнение към външния вид на вашия модел пейзаж с оттенък на зелено.Миниатюрни аксесоари с тяло и розови цветя за реалистичен визуален ефект.Миниатюрен инфинити пейзаж Освен това, тя също може да бъде надарен с вашите приятели, колеги, съученици и т., инфинити пейзаж Е опаковка от 10 бр. черешовите дървета на еднаква височина.

Опции за продукта

Свързани продукти