.

.

Поставка за напитки KUFUNG, Набор на Каботажните от Абсорбиращ Керамичен камък, Corkboard Основа, Мрамор Фигура на повърхността, Подложки за чаши за домашен интериор, Комп?

Поставка за напитки KUFUNG, Набор на Каботажните от Абсорбиращ Керамичен камък, Corkboard Основа, Мрамор Фигура на повърхността, Подложки

BGN 1.85

Наличност
На склад

【Керамика и силно водопоглъщаемост】 : Изработени от естествен корк керамика, попиваща влагата, помага за задържане на влагата в студени напитки, не се придържа Към кафе и ГО запазва сухоТой по-добре абсорбира влагата и по-лесни за почистване, от пластмасови подложки, ПРОСТО Я ИЗПЛАКНЕТЕ с ВОДА. 【Нескользящее дъното】 : на Дъното, изработени от корк, която не поцарапает вашите маси и други повърхности и осигурява нескользящую повърхност.Забележка : поради различните производствени партиди действително полученият продукт може леко да се различават от изображението. 【Красива украса】 : Матова черешката на повърхността на каботажните запазва рисуване в ярки и никога не избледняват.Комплект от 2 теми, който перфектно допълва вашата кухня, хол, спалня или офис, и така нататък. 【Лесно почистване】 : Изплакнете под топла вода и леко разтривайте, след като окрашивающий материал соприкоснется с пясъчник.При необходимост може да се използва меко алкалния препарат за почистване, съдържащи амоняк, или инструмент за почистване на камък и плочки.Избягвайте използването на препарати, съдържащи белина, тъй като те могат да увредят и потъмнява на повърхността. 【Чудесен подарък】 : Отличен подарък за всички достойни семейството или приятел, за рожден ден, Ден на майката или на бащата, Ден на св. Валентин, годишнина от сватба, нов дом или Коледа.Поставка за напитки KUFUNG, Набор на Каботажните от Абсорбиращ Керамичен камък, Corkboard основа, Мрамор фигура на повърхността, Подложки за чаши за домашен интериор, комплект от 2 броя.

Опции за продукта

Свързани продукти