.

.

Toyvian 1 Комплект от 3 бр., Статуетка, Декор, Играчки за Баня за момчета, детски Играчки за малки Момчета, Лодка за водни игри, Играчка за игра във ваната, кораб, Играчки з?

Toyvian 1 Комплект от 3 бр., Статуетка, Декор, Играчки за Баня за момчета, детски Играчки за малки Момчета, Лодка за водни игри, Играчка

BGN 4.21

Наличност
На склад

пластмасатаКомплект за руж : ??Можете да ги използвате като детски играчки за къпане, и те ще донесе на децата много забавление.Комплект за баня за момчета : ?Изработен е от материал, който не поддающегося лека деформация.Играчки-белочки : можете да ги използвате като детски играчки за къпане и те ще донесе на децата много забавление.Детски басейн : ? Чудесна играчка за развитие на вашите деца.Обемни играчки : ? Мультяшные и симулационни играчки за лодки могат да привлекат интереса на децата към играта в тях.Комплект за руж : ??Можете да ги използвате като детски играчки за къпане, и те ще донесе на децата много забавление.Комплект за баня за момчета : ?Изработен е от материал, който не поддающегося лека деформация.Играчки-белочки : можете да ги използвате като детски играчки за къпане и те ще донесе на децата много забавление.Детски басейн : ? Чудесна играчка за развитие на вашите деца.Обемни играчки : ? Мультяшные и имитира лодка играчки могат да привлекат интереса на децата към играта в тях.Списък на пакетите 1 x играчка-лодка голям размер 1 x играчка-лодка среден размер 1 x играчка-лодка за малкия размер на Характеристиките -Средният размер : около 12,5x7,58x12 см лодка за къпане. - Голям размер : приблизително 15 х 8,8 х 14 см, играчка-яхта. - Цвят : Разноцветни пластмасови ветроходни лодки. - Малък размер : 11 x 6 x 10 cm играчки за къпане на малки деца. - Материал : Пластмаса Летни Водни играчки за езерото. - Произведен от материал, устойчив и не поддающегося лека деформация украса модел на кораб. - Мультяшные и симулационни играчки за лодки могат да привлекат интереса на децата към играта в детски играчки за лодки. - Отличен и развитие на играчка за вашите деца, играчки за къпане. - Те могат да се използват като играчки за къпане на деца и донесе на децата много забавни детски играчки за къпане. - Това няма да навреди на вашите деца, вие не трябва да се притеснявате за сигурността на плаващи играчки за баня.

Опции за продукта

Свързани продукти