.

.

FUNEIA 12/16/30 бр. Гривни за Глезена на крака за Жени Цвят: Златисто, Сребристо, Розово-Златист, Приказно Крак Гривни, Комплект за тийнейджъри, Бохо, Многопластова Плажнат?

FUNEIA 12/16/30 бр. Гривни за Глезена на крака за Жени Цвят: Златисто, Сребристо, Розово-Златист, Приказно Крак Гривни, Комплект

BGN 1.33

Наличност
На склад

Бижута FUNEIAСъвети за грижа за вашите бижута FUNEIA. 【Набор от ножных гривни-шармов】 12 бр. различни стилове ножных гривни в една поръчка; Създаване на по-голям избор, за да отговори на всички нужди с помощта на подходящи за вашите развълнуван рокля, чокера-шарма във формата на сърце, чокера със звезда, гердани, колиета във формата на кръг, винтажного 3 D розово колие с цветя висулка, прости и стилни, с регулируема веригата-удлинителем около 2 инча (5 см), е подходящ за жени; Стрес своята елегантност и секси всеки един момент.След като сте ги получили, са добре дошли, за да покаже любимите си фрази, нека повече купувачи ще почувстват друга мода. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Този секси гривна-чокер е изработен от екологично чист сплав с покритие, е безопасно за всички типове кожа, не се притеснявайте за това, че той ръждясва или ще предизвика раздразнение; Добро покритие позволява да запазите на цвят; трайни цвят за ежедневно носене.Проверка по един и индивидуална опаковка, висок контрол на качеството.Използвайте закопчалка под формата на свирите на омар, лесно се облича и да се свали, което ви осигурява най-добрия опит на носене. 【Стилен и ОЧАРОВАТЕЛЕН къс чорап】 Нежна и очарователна верига за един крак гривна със сладък снежинкой, листни, монеткой, сърце, мъниста, символ на Безкрайност.Сладко, но в същото време секси, Модерни декорации за краката ви през лятото.Страхотни подаръци за Свети Валентин, празник, рожден ден, парти, юбилей, абитуриентски, бал. 【Най-добрият подарък】 Добър избор за подарък за вашата майка, сестра, приятели, однокласснице, любовница за рожден ден, годишнина, почивки, абитуриентски, Коледа, свети Валентин и т. 【100% услуги ОТГОВАРЯТ на нуждите на】 Anlsen Main се занимава с продажба на всички видове качествени модни бижута на достъпни цени.Ние Ви предлагаме УСЛУГАТА ВРЪЩАНЕ на парите В рамките на 90 дни, в малко вероятния случай, ако НЕ ви е Съвсем ще се радвате на вашето колие, просто го върнете и ние ще възстановим всичко до последната стотинка.

Опции за продукта

Свързани продукти