.

.

UJIKHSD Мини-безпилотен самолет с камера - 4K HD Радио-управляеми безпилотни самолети за деца 8-12 FPV-Дрон за възрастни начинаещи, с един ключ на Излитане /кацане, управлени?

UJIKHSD Мини-безпилотен самолет с камера - 4K HD Радио-управляеми безпилотни самолети за деца 8-12 FPV-Дрон за възрастни начинаещи,

BGN 2.67

Наличност
На склад

❥ Излитане и кацане на един бутон, възвръщаемост на един клавиш и други функции лесно се реализират с помощта на дистанционно управление ❥ Нарисувайте желаната траектория на полета в приложението, то има със самолет, в съответствие с теглене на траекторията!. ❥ Свържете беспилотник чрез Wi-Fi, за да напълно да се управляват дроном. ❥ Интелигентна и стабилно позициониране позволява точно да се положение на полета и продължи да плаваш, снимка от въздуха не позволява на трептене, както полет е по-стабилна.Той е оборудван с две камери с висока разделителна способност във формат 4 K за запис на видео, можете свободно да превключвате ъгъл на видимост, и той е достатъчно ясен, за да остави приятни спомени за всяко пътуване!. ❥ Оборудвани с камери с висока резолюция 4 K, можете свободно да превключвате ъгъл на видимост с височината на птичи полет и е по-добре да запази детайли и възстановяване на изображението. ❥ Излитане и кацане на един бутон, възвръщаемост на един клавиш и други функции лесно се реализират с помощта на дистанционно управление. ❥ Нарисувайте желаната траектория на полета в приложението, то има със самолет, в съответствие с теглене на траекторията!. ❥ Свържете беспилотник чрез Wi-Fi, за да напълно да се управляват дроном. ❥ Интелигентна и стабилно позициониране позволява точно да се положение на полета и продължи да плаваш, снимка от въздуха не позволява на трептене, както полет е по-стабилна.Той е оборудван с две камери с висока разделителна способност във формат 4 K за запис на видео, можете свободно да превключвате ъгъл на видимост, и той е достатъчно ясен, за да остави приятни спомени за всяко пътуване!. ❥ Оборудвани с камери с висока резолюция 4 K, можете свободно да превключвате ъгъл на видимост с височината на птичи полет и е по-добре да запази детайли и възстановяване на изображението.Конфигурация на продукта Размер : В сгънат вид : 12x7,5x5 см, в разложенном формата на : 27x22,5x5 см Цвят : черен, сив Изпълнение на полета : 20 минути-дългият живот на батерията / многоскоростное смяна на Параметрите на лещата.

Опции за продукта

Свързани продукти