.

.

Бръснач Solo от Supreme Trimmer STF101 Single Foil Shaver (време на работа 150 мин.) Имат бръснач за фризьори, пътуване или домашна употреба (черен)

Бръснач Solo от Supreme Trimmer STF101 Single Foil Shaver (време на работа 150 мин.) Имат бръснач за фризьори, пътуване или домашна

BGN 1.00

Наличност
На склад

【 ЖИЧЕН или безжичен 】 150 минути непрекъсната работа + зареждане тип C за обзавеждане 【Индикатор за зареждане на батерията 】 Led индикатор за зареждане и зареждане на батерията + функция за заключване на хода.Насладете се на дълготраен бръснач от фолио с мощен мотор продължително действие. 【 SUPER CLOSE CUT 】 Универсална мъжка самобръсначка extra close за мустаци, бакенбард, лицето и по цялата линия на растеж на косъма.Специално проектиран за фризьори, пътуване или домашна употреба. 【 ЕДИНИЧНО БРЪСНАЧ ЗА ФОЛИО 】Фолио и фрези са на разположение и се продават отделно, за по-нататъшно обслужване (SB11). Лесно заменяйте фолио и фрези.Нашият екип е със седалище в САЩ, чака и е готов да отговори на всички въпроси на клиентите.Ние ще се радваме да ви помогнем! [M-F 8 ч.-15 : 00 +1 (818) 626-8065].SOLO shaver - това е покет, лесна безжична бръснач с мощен мотор.Нашата електрическа самобръсначка е идеален за премахване на избледняване и четина на главата, лицето, шията и бакенбардах.Постигане на много гъсто парче с помощта на нашата хипоалергенни фолио, без издатини и сверхострого нож.Ако е необходимо сменете фолио и Нож нашите сменяеми остриета SB11. Нашият литиево-йонна батерия осигурява максимална мощност и осигурява до 150 минути употреба без презареждане.Тази машина за подстригване на коса са изработени от висококачествени, изключително устойчив на материали, комбинация от пластмасова обвивка и стоманени остриета.Да се грижат за парикмахерах, нашият продукт е създаден в дългосрочен план, осигуряване на точното гладко бръснене и избледняване.Вземете вашата самобръсначка от фолио с вас навсякъде заедно с пътната чанта Премиум-клас и универсално USB зарядно устройство. Преди да използвате самобръсначката SOLO пробвайте един парцел на крака или ръката си. Ако дължината на косата надвишава 1/32 инча, започнете с това, че подстригване машинка за подстригване на косата и после използвайте за получаване на гладко полагане.

Опции за продукта

Свързани продукти