.

.

Mipcase Бойлер за домашни любимци, Електронни Инструменти, Аксесоари за птици Бойлер Чайник Зимни Нагревательная База Електрически Пиенето за Пилета Нагревател Зиме?

Mipcase Бойлер за домашни любимци, Електронни Инструменти, Аксесоари за птици Бойлер Чайник Зимни Нагревательная База Електрически Пиенето

BGN 0.67

Наличност
На склад

ЗАМЯНА нагревательная рамка - Изработена от висококачествен материал, сигурна и здрава, тази нагревательная основа има приятна текстура и безопасен за използванеОСНОВАНИЕ ЗА ПОДГРЯВАНЕ на ВОДА за ДОМАШНИ ПТИЦИ - обмислени детайли, научен дизайн с постоянна температура, това е необходимо за домашни животни през зимата.ОСНОВА ЗА ПОДГРЯВАНЕ на ВОДА от PET материал, не съдържащ вредни вещества и са безопасни за използване в продължение на известно време.ПОДОГРЕВАЕМАЯ поставка за поилки за птици - Нагревательная конструкция, която позволява поддържане на постоянна температура, това нагревательная поставка ще осигури на вашия домашен любимец комфортни условия.ПОСТАВКА за ПОДГРЯВАНЕ на ПИЛЕШКО месо и ВОДА ЗА ЗИМАТА - конструкция с постоянна температура, температурата постепенно ще се увеличи, след като се свържете към контакт, а температурата на повърхността на подгряващата плоча ще се поддържа на ниво от около 70 градуса по Целзий.Осъществяване на списък 1 х Нагревательная база за пиене птици, Особености -Напрежение : 110 Бойлер за кокошка -Цвят : както е показано на фигура инструмент за подгряване на вода -Номинална мощност : 32 W Зимата храна за домашни птици -Размер : 19,50 X19,50 X2,30 см / 7,66 X7,66 X0 Нагревательная база за голубиной вода. -Материал : ABS, гумена поставка за отопление в стил plug-in -Нагревателен дизайн, и да се поддържа постоянна температура, тази нагревательная поставка ще осигури на вашия домашен любимец добра среда за подгряване пилешки вода. -Сигурна, гладка повърхност, която лесно сконденсировать мръсотия в водонагревателе за домашни птици. -Добро качество на изработка и висококачествени материали, тази нагревательная основа е и е разумен бойлер pigeon. -Подходящ за питейна вода за домашни птици и други дребни животни, за да се поддържа постоянна температурата на водата, за да се предотврати замръзване през студените зимни инструмент за топла напитка гълъби. -Малък размер и леко тегло.

Опции за продукта

Свързани продукти