.

.

Превръзка на главата и панделки за деца, Еластична лента за коса с лък, Скъпа Въже с пайети За косата, Грижа за деца За момичета, Коледна лък за деца (C, Един размер)

Превръзка на главата и панделки за деца, Еластична лента за коса с лък, Скъпа Въже с пайети За косата, Грижа за деца За момичета, Коледна

BGN 2.87

Наличност
На склад

Вид : прическаЧудесен подарък за вашите деца. Размер (приблизително) : 9x5,5 см/3,54 "x 2,1". Шнола за коса - 1 бр. Тип дизайн : Плътен.Превръзка на главата и лъкове за деца, еластична лента за коса с бантиком, скъпа въже с пайети за коса за малки момичета, на коледа лък за деца От разликата в светлина и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението.Уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.Тип дизайн : плътен Направете така, че детето ви става все по-модерен, привлекателен, красив, децата си-това много ще се хареса.Размер (приблизително) : 9x5,5 см/3,54 "x 2,1"Шнола за коса от 1 бр. чудесен подарък за вашите детейтип : прическа ярки цветове, придающий на вашето малко дете повече сексапил, нов и приятен дизайн, специален аксесоар за вашето бебе е идеален за фотосесии или за всеки друг живот Материал : найлон.

Опции за продукта

Свързани продукти