.

.

Калъф за носене и защитен калъф за цифров фотоапарат, AbergBest 21-Мегапикселова 2,7-Инчов LCD акумулаторна камера HD/Kodak Pixpro/Canon PowerShot ELPH 180/190 / Sony DSCW800 / DSCW830 за пътуване - Розов?

Калъф за носене и защитен калъф за цифров фотоапарат, AbergBest 21-Мегапикселова 2,7-Инчов LCD акумулаторна камера HD/Kodak Pixpro/Canon

BGN 0.33

Наличност
На склад

◆ Лесен и цялостна среда за съхранение : В него може да поставите студентска цифров фотоапарат с най-размер на 4,9 инча * 32 инча, зарядно устройство и USB-кабел за задоволяване на различни нужди. ◆ Лесен, по-твърд и противоскользящий калъф : Мека изкуствена кожа с твърдо покритие EVA осигурява пълен спектър на защита на фотоапарати, видео камера не само лесно да се съхранява в закрити помещения, но и може напълно да се подготви за активна почивка.Този калъф за съхранение е преносим, предпазва от падане и петна. ◆ Професионално защитен интериор : Мека кърпа и 2 слоя противоударной филм предотвратяване на щети, причинени от удари и падения, предотвратяване на сблъсък цифров фотоапарат и драскотини с помощта на USB-кабела и зарядното устройство, така че тя не ще се разклати в рамките на вътрешното пространство.с мрежесто джоб за съхранение на камерата, USB-кабел, зарядно устройство и други аксесоари. ◆ Отговаря на много нужди : калъф за съхранение, позволява не само да съхранявате вашите фотоапарати у дома, но и каишка за носене на ръка може да направи цялата чанта по-преносим.Можете също така можете да го сложите в своята чанта, раница или кутия за инструменти, не е нужно да се притеснявате за нередностите, когато отидете на парти, пътувате или излезте да си поиграете. ◆ 12-месечно безпроблемно и приятелско обслужване на клиенти.Страхотен подарък, със стилен и елегантен дизайн, който го прави изключителен (продава се само с калъф, фотоапарат и аксесоари в комплекта не са включени.

Опции за продукта

Свързани продукти