.

.

Покани за Сватба душ от Зелен Евкалипт в Пликове, 25 бр, Празни Покани от Златно Фолио за попълване на Сватбен прием, на парти по повод ангажименти, моминско парти (11)

Покани за Сватба душ от Зелен Евкалипт в Пликове, 25 бр, Празни Покани от Златно Фолио за попълване на Сватбен прием, на парти

BGN 1.67

Наличност
На склад

1) 25 картички и 25 пликове: Няма нужда да купувате допълнителни пликове, в този допълващи пакет включва 25 бели пликове с подходящ размер, които могат добре да защити покани картички 2) РАЗМЕР и най-ВИСОКО качество : Покани картички и пликове са с размер 4 х 6 инча.Картички картички, изработени от премиум-клас с тегло 250 грама, имат двустранен печатни дизайн с модерна технология на дигитален печат. 3) На гърба На пощенски картички прилага добре обмислен фигура, който върши цялата картичка е по-красива.На пощенска картичка е достатъчно място за вписване на всички подробности за сватбата триумфа. 4) Нашият прост и елегантен единственият по рода си покана карта идва в удобен формат simple invitation, който е идеален за помолвок, сватби в рустикален стил и булчински душове. 5) Поканете всички да отпразнува този специален ден с помощта на тази елегантна пригласительной картички.Споделете вашето щастие със своите близки, приятели и семейството си. 1) 25 картички и 25 пликове: Няма нужда да купувате допълнителни пликове, в този допълващи пакет включва 25 бели пликове с подходящ размер, които могат добре да защити покани картички. 2) РАЗМЕР и най-ВИСОКО качество : Покани картички и пликове са с размер 4 х 6 инча.Картички картички, изработени от премиум-клас с тегло 250 грама, имат двустранен печатни дизайн с модерна технология на дигитален печат. 3) На гърба На пощенски картички прилага добре обмислен фигура, който върши цялата картичка е по-красива.На пощенска картичка е достатъчно място за вписване на всички подробности за сватбата триумфа. 4) Нашият прост и елегантен единственият по рода си покана карта идва в удобен формат simple invitation, който е идеален за помолвок, сватби в рустикален стил и булчински душове. 5) Поканете всички да отпразнува този специален ден с помощта на тази елегантна пригласительной картички.Споделете вашето щастие със своите близки, приятели и семейството си.

Опции за продукта

Свързани продукти