.

.

PLITI Hair Stylist Книга-Подложка за Фризьор-Стилист Подарък Козметик Подарък за бала Фризьорски салон (Исус и ножици BS)

PLITI Hair Stylist Книга-Подложка за Фризьор-Стилист Подарък Козметик Подарък за бала Фризьорски салон (Исус и ножици BS)

BGN 1.00

Наличност
На склад

★ Корица на книга с цитат на фризьор : "С Исус в Сърцето си И с Ножица в ръка не Я спрем"Този калъф-награда за фризьор ще се превърне в идеален подарък от фризьорски салон на бала, подарък за коледа, подарък за рожден ден или подарък в знак на благодарност. ★ Материал : Изработен е от висококачествен полиестер и здрав цип, водоустойчив, устойчив на абразия и издръжлив.Може да е по-добре да защитава вашите книги и предмети. ★ Размер : Голям джоб : Широчина-9,06 инча х Дължина 11,41 инча.Малък джоб : Широчина-9,06 инча х Дължина 9,45 инча.СЪВЕТИ : допустима грешка при измерване на ръка.Този размер е подходящ за повечето учебници и тетрадки, а също и на книги с меки и твърди корици. ★ Многократно употреба : идеален за ежедневно или ежедневна употреба, гъвкав за използване на всяко събитие, такова като офис, училище, библиотека, кафене, уикенд или ежедневна употреба.За защита на корицата на книга от замърсяване, надраскване и помятости.Тези за многократна употреба калъфи за книги, са напълно подходящи за всички сезони, чудесна алтернатива на съвременния професионалист или студент в колеж. ★ Чудесен идеален подарък : Тази корица за книга - отличен избор за подарък.Идеален за защита на любимите си книги, където и да отидете.Идеален подарък за баба книги, Читателя или някой, който обича да чете.Подарък за всеки повод - Ден на майката, Годишнина, сватба, рожден Ден, Празник, Коледа, Свети Валентин, подарък за бала, за семейство, жена, тийнейджър, най-добър приятел или поглезете себе си. ★ Корица на книга с цитат на фризьор : "С Исус в Сърцето си И с Ножица в ръка не Я спрем".Този калъф-награда за фризьор ще се превърне в идеален подарък от фризьорски салон на бала, подарък за коледа, подарък за рожден ден или подарък в знак на благодарност. ★ Материал : Изработен е от висококачествен полиестер и здрав цип, водоустойчив, устойчив на абразия и издръжлив.Може да е по-добре да защитава вашите книги и предмети. ★ Размер : Голям джоб : Широчина-9,06 инча х Дължина 11,41 инча.Малък джоб : Широчина-9,06 инча х Дължина 9,45 инча.СЪВЕТИ : допустима грешка при измерване на ръка.Този размер е подходящ за повечето учебници и тетрадки, а също и на книги с меки и твърди корици. ★ Многократно употреба : идеален за ежедневно или ежедневна употреба, гъвкав за използване на всяко събитие, такова като офис, училище, библиотека, кафене, уикенд или ежедневна употреба.За защита на корицата на книга от замърсяване, надраскване и помятости.

Опции за продукта

Свързани продукти