.

.

Toddmomy Чанта за бебешки Пелени, 3 бр., чанти с Цветни Принтом, Суха Детска Салфетка, Окачени Две Дамски Чанти За Памперси, Менструални Мат, Текстилен Ремък, Чанта за Мом?

Toddmomy Чанта за бебешки Пелени, 3 бр., чанти с Цветни Принтом, Суха Детска Салфетка, Окачени Две Дамски Чанти За Памперси,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Памук и TPUЧанти за съхранение на възглавници за салфетки : Двойни джобове, позволяват съхранение на повече ежедневни ръчен багаж, не поглъща влагата и не протекая.Чанти за съхранение на бебешки пелени : и как да ги използвате.Чанта за първия период : Мултифункционална : Пътни чанти, чанти за съхранение, козметични чанти, дамски чанти и т. Чанта за хигиенни кърпички : и използват.Чанти за менструални тампони, Чанти за съхранение на пелените с принтом.Чанти за съхранение на възглавници за салфетки : Двойни джобове, позволяват съхранение на повече ежедневни ръчен багаж, не поглъща влагата и не протекая.Чанти за съхранение на бебешки пелени : и как да ги използвате.Чанта за първия период : Мултифункционална : Пътни чанти, чанти за съхранение, козметични чанти, дамски чанти и т. Чанта за хигиенни кърпички : и използват.Чанти за менструални тампони, Чанти за съхранение на пелените с принтом.Пакетът включва 1 x суха мокра торба Характеристики-Удобен и моющийся. - С цип за по-добра сигурност и намаляване на загубите при съхранение. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Размер : приблизително 37x30x0,5 см - Многоцелеви : Пътни чанти, чанти за съхранение, козметични чанти, дамски чанти и т. - Материал : памучен плат и TPU - Двойни джобове, позволяват съхранение на повече ежедневни ръчен багаж, не се абсорбират влагата и не се случва.Описание на продукта чанта за съхранение на салфетки, Красива рисунка с ярък цвят я прави интересна и забавна. чанта за хигиенни кърпички също така може да се използва за съхраняване на различни неща като бански костюм, мръсни дрехи вместо мокра подгузника. чанта за първия период, изработена от памучен плат и TPU, лесно за удобно пренасяне и лесно пране.

Опции за продукта

Свързани продукти