.

.

VALICLUD 2 бр. количка Еластично Антиамериканское Защитно Облекло и Аксесоари Подходящи Средства за Защита За багаж Сладък Калъф Пътна Чанта Органайзер за Животни Сед?

VALICLUD 2 бр. количка Еластично Антиамериканское Защитно Облекло и Аксесоари Подходящи Средства за Защита За багаж Сладък Калъф Пътна

BGN 14.43

Наличност
На склад

PolyesterПрахоустойчив калъф пътни своята практика : Еластичен калъф за куфара с домашен любимец покритие Дизайн на продукта отговаря на эргономичному дизайн, лесен за употреба.Горни и странични отвори за лесен достъп до ръце на вашия багаж.Стилен калъф за багаж : калъф за куфара може да се замени вашия счупени или стари калъф, като ваш чемодану нов външен вид.Чанта за багаж : Творчески cartoony модел прави на външния вид на вашия куфара по-красив и нестандартен.Креативен чанта за багаж : Изработен е от висококачествени и надеждни материали, този калъф за куфара устойчив на абразия. Калъф за куфара : чанта за багаж за бизнес пътуване, .а също така може да бъде у дома за вашия куфар.Пратката включва 2 x калъф за багаж Особености -Дизайн на продукти отговаря на эргономичному дизайн, лесен за употреба.Горни и странични отвори за лесен достъп до ръце вашия багаж, чанта за багаж за пътуване. -Размер : 80,00 X60,00 X3,00 см / 31,44 X23,58 X1 моющийся калъф за багаж. -Цвят : както е показано на фигура, чанта за багаж чанта -Той има прост дизайн, но много практични за използване, ще ви донесе много удобства в портативни случай за куфар на колела. -Материал : Калъф за куфара от полиестер за пътуване -Произведен от висококачествен материал за продължителна употреба.Той може да замени старата или счупена еластична капака на куфара one. -С мультяшными модели краси чанта за багаж, за да създадете собствен калъф за пътищата куфара със стил. -Забележка : Подходяща за 22-24-инчов пътни куфара Защитен калъф за куфара-той защитава калъф за багаж от надраскване и мръсотия и лесно да го освободи за пране на защитното своята практика за багаж.Информация за стоки, Здрав калъф за куфара Лесно запознат и изчезва, е много удобно.Защитен калъф за куфара си Тази чанта за багаж е изработен от устойчив материал. калъф за куфара еластичен и устойчив на абразия, за да вървят добре с калъф за багаж и да го защитава от прах и надраскване.

Опции за продукта

Свързани продукти