.

.

Рели. Пузырьковые пощенски кутии 8,5x12 инча | 60 опаковки - на Едро | Произведено в САЩ | Бели, вана В пликове / Пакети с подплата за пощенски пратки | Самозаклеивающиеся, ?

Рели. Пузырьковые пощенски кутии 8,5x12 инча | 60 опаковки - на Едро | Произведено в САЩ | Бели, вана В пликове / Пакети

BGN 1.00

Наличност
На склад

Пощенска опаковка Поли Bubble Мейлър 8,5 "x 12" в бял цвят с самоуплотняющейся уплътнение от 60 опаковки на едроНадеждно качество : Изработен е от висококачествени материали, устойчиви на счупвания, пробиване и вода.Трайно лепкава уплътнение : Нашата самоуплотняющаяся тиксо, които са устойчиви на сух и лесен за използване.Сигурна доставка : Покрита с трайни мехурчета, които осигуряват ефективна защита на вашите стоки при транспортирането.Произведено в САЩ. : Пликове с подплата за всички ваши нужди при доставка - в офиса, у дома и за бизнеса.Пощенска опаковка Поли Bubble Мейлър 8,5 "x 12" в бял цвят с самоуплотняющейся уплътнение от 60 опаковки на едро.Надеждно качество : Изработен е от висококачествени материали, устойчиви на счупвания, пробиване и вода.Трайно лепкава уплътнение : Нашата самоуплотняющаяся тиксо, които са устойчиви на сух и лесен за използване.Сигурна доставка : Покрита с трайни мехурчета, които осигуряват ефективна защита на вашите стоки при транспортирането.Произведено в САЩ. : Пликове с подплата за всички ваши нужди при доставка - в офиса, у дома и за бизнеса.Всяка опаковка Value Pack включва 60 пощенски пакети Поли Bubble, разработени и разпространявани с помощта на глобални и вътрешни операции Reli за да се гарантира най-високо качество.Всяка шампанско, мейлинг, изработени от устойчиви на разкъсване и непромокаеми материали.Тези пакети с размери 8,5 x 12 инча са специално разработени за защита на съдържанието от влага, неоторизиран достъп и пробиви.Програми за електронна поща, Поли Bubble създадени за осигуряване на ефективност и удобство.Просто отклейте ивица в горната част на пощенска кутия, за да се роди здрав лепило за обзавеждане на опаковката и надежден печат.Нашият екип работи усърдно работи върху проучване на всеки продукт и помага за опростяване на живота си.Обслужва над 1 млн. клиенти и се ползват с доверието на повече от 30 години, можете да разчитате на Reli.

Опции за продукта

Свързани продукти