.

.

Комплект от 3 Цвята Кремави лъскави сенки за очи с поставка за размазыванию основа за сенки за очи и мека четка, Водоустойчива, блестящия и мат (в 3 цвята в комплект)

Комплект от 3 Цвята Кремави лъскави сенки за очи с поставка за размазыванию основа за сенки за очи и мека четка, Водоустойчива,

BGN 1.67

Наличност
На склад

?【Комплект от 3 цвята сенки за очи 】 Тези копринена моливи за сенки за очи могат да създават различни образи : дымчатые, неутрален, красиво и блестящоТе са представени множество нюанси и цветове, което предоставя безкрайни възможности за създаване на красиви очи, без много усилия. ?【Мек и кремаво, лесно се нанася 】 Лесен отгоре, е подходящ за начинаещи, перлено бижу, запазва блясъка, не се навива и не размазывается, идеален за извайване, перушина и даване на форма, крие естествен вид, за да ти изглеждат по-млади. ?【Един плавен завършек】 Мека и копринена мекота, дизайнерски писалки, подходящи за очна дъга, гладка долна четка, лесен за носене и се прилага грим. ?【Пестене на време за грим】 Елегантен кремав молив за сенки за очи Crayon е подходящ за нанасяне върху голяма площ.Лесно се маже и се смесват.Му трябва само леко растушевать и размягчать с пръсти, за бързо създаване на безупречен грим на очите.Спестяване на време за грим е 80%. ?【Дълъг живот】 Водоустойчив и защитен от пот.Ярък и траен цвят отговорност на кожата, цветът се задържа 5-10 часа, без образуване на гънки, разводи, размазывания или избледняване.Съхранявайте естествен грим на очите през целия ден. ✌️Предимства Са Следните : 1. Идеална палетка за сенки за век2. Гладка текстура, без комков3. Стилен основен цвет4.Портативен размер и дизайн портативности5.Обладайте чар и ставате по-млади✌️ Matte пръчка за сенки за очи Тази крем пръчка за сенки пада точно, не скатываясь и не растягиваясь. Супер Кремообразная текстура ви Позволява да създадете течаща, непринуден рисунки в миг на око. Универсални сенки за очи, могат да се използват като сенки за очи, грунд за очи, молив за очи или сметана хайлайтера✌️Как да се използва?1. Изберете един наситен пигмент нюанс сенки за очи с крем блясък, матирано или хромирано покритие 2. Нанесете върху матирана основа, след това плъзнете пръчка за сенки директно на века.

Опции за продукта

Свързани продукти