.

.

Zerodeko 6-Дневен Голям Сортировач Лекарства за Пътуване Седмичен Напомняне за Витамини Прозрачен Контейнер за Риба Работен Преносим Джобен Органайзер За Лекарства З?

Zerodeko 6-Дневен Голям Сортировач Лекарства за Пътуване Седмичен Напомняне за Витамини Прозрачен Контейнер за Риба Работен Преносим Джобен

BGN 4.85

Наличност
На склад

ABS, PS ОРГАНАЙЗЕР за хапчета за 7 дни - Органайзер за хапчета на седмица, Дискове опаковка от 6 клетки, разделени с точка, не е лесно да се вземат не една таблетка.ПЪТЕН КАЛЪФ за хапчета -Седмичен органайзер за хапчета, оборудване запечатване на силиконови ленти, печат, добър ефект.ПРЕНОСИМА КУТИЯ за ХАПЧЕТА - Нашата седмично кутия за хапчета, произведени от хранителни материали , im СЕДМИЧЕН органайзер за ХАПЧЕТА - дизайн в тон цвят, освежаващо и забавен за използване.КОНТЕЙНЕРИ за СЪХРАНЕНИЕ на таблетки-Седмичен органайзер за хапчета, Произведени от хранително-материал, използвайте уверено. ОРГАНАЙЗЕР за хапчета за 7 дни - Органайзер за хапчета на седмица, Дискове опаковка от 6 клетки, разделени с точка, не е лесно да се вземат не една таблетка.ПЪТЕН КАЛЪФ за хапчета -Седмичен органайзер за хапчета, оборудване запечатване на силиконови ленти, печат, добър ефект.ПРЕНОСИМА КУТИЯ за ХАПЧЕТА - Нашата седмично кутия за хапчета, произведени от хранителни материали , im СЕДМИЧЕН органайзер за ХАПЧЕТА - дизайн в тон цвят, освежаващо и забавен за използване.КОНТЕЙНЕРИ за СЪХРАНЕНИЕ на таблетки-Седмичен органайзер за хапчета, Произведени от хранително-материал, използвайте уверено.Списък на пакетите 1 x калъф за хапчета Характеристики - Дизайн в съответствие с цвят, освежаване и удобен органайзер за храна и хапчета. - Полупрозрачна матово покритие, лесно проникващо чрез хапче вътре в малки кутийки-организатор на таблетки. -Цвят : Случаен месечен органайзер за хапчета - Дизайн, с овална се деформира лесно се отваря и затваря, но не е лесно да се отстранява при спад на седмична кутии за хапчета. -Материал : ABS, PS органайзер за таблетки 7 дни в седмицата - Малък размер, лек, лесен за носене, където и да отидете. - Двухслойное печат, хранително-вкусовата материал, безопасни за използване на преносима кутия за таблетки.99 X1 пътен калъф за лекарства.Информация за стоки Органайзер за хапчета за 7 дни, сутрин и вечер - това е един от най-добрите варианти за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти