.

.

N/A Ремонт Механик на Корабни Кожени Работни Ръкавици, Спортни Сигурност, Промишлени Мъжки Защитни Ръкавици за работа на открито (Цвят: A, Размер: L)

N/A Ремонт Механик на Корабни Кожени Работни Ръкавици, Спортни Сигурност, Промишлени Мъжки Защитни Ръкавици за работа на открито

BGN 72.02

Наличност
На склад

Той е изработен от кожата е средно дебела, мека и еластичнаДланта притежава повишена устойчивост на износване, а еластична каишка за китката е проектиран, за да ръкавица по-добре прилегала към ръката.Ръкавици притежават превъзходна здравина и гъвкавост, тъй като шевовете започват от дланта на ръката си.По-малко напрежение в фуги, нашите апликации върху палците са предназначени да придадат на ръцете за по-голяма гъвкавост и свобода на движенията.Тъй като материалът от природата дишаща, той удобно отвежда потта.Материал : Кожа Класификация : Работни ръкавици, Хастар : без изолация : Не е подходящ за хора : за всички Водоустойчивост : Не водоустойчив Дышимость : въздух пропускливи / обикновена Изработени от кожата е средно дебела, мека и еластична.Дланта притежава повишена устойчивост на износване, а еластична каишка за китката е проектиран, за да ръкавица по-добре прилегала към ръката.Ръкавици притежават превъзходна здравина и гъвкавост, тъй като шевовете започват от дланта на ръката си.По-малко напрежение в фуги, нашите апликации върху палците са предназначени да придадат на ръцете за по-голяма гъвкавост и свобода на движенията.Тъй като материалът от природата дишаща, той удобно отвежда потта.Предпазни мерки : 1. Не използвайте този продукт за работа с химически течности и други като прониква течности. Не пипайте директно до никакви предмети над 80 ° C. Не пипайте директно до остри предмети, за да избегнете повреди и наранявания. Не използвайте ръкавици, за да се докосне до други цветове, за да се избегне боядисване или попадане на ръкавици и други части на ръцете. Моля, не работете на въртящи се машини с ръкавици. Не използвайте при експлоатация на електрическите съоръжения, в противен случай може да се случи токов удар. Избягвайте излагането на пряка слънчева светлина по време на съхранение на хладно и сухо и проветриво място след употреба. кожата може да се предотврати попадането на вода на повърхността и не подлежи на измиване.

Опции за продукта

Свързани продукти