.

.

Шапка-Topper за Коледната Елха, 2022 Червен Лък от Конфетного Тръстика, Върховете на Коледната Елха с Панделка с дължина 6,5 метра, с Лъскави Коледни Коледни Топперы Дядо ?

Шапка-Topper за Коледната Елха, 2022 Червен Лък от Конфетного Тръстика, Върховете на Коледната Елха с Панделка с дължина 6,5

BGN 14.39

Наличност
На склад

[Специален topper за коледно] - Нашите барети за коледната елха се състоят от множество коледни елементи : червен цвят на копията от червено леденцового тръстика, сладък бантиков и реалистични борови листа, които ще направят вашите коледни елхи по-празнични и чаровенПерфектно се вписват вашето Коледа!. [Обновена шапка-topper ръчно изработени] - Нашите шапки във формата на елхи, ръчно изработени изключително, изключително здрав и не повредятся при нормална употреба.Материал - втвърдени и удебелени тъкан, благодарение на която тази шапка не само изглежда видоизменени, но и износостойка, може да се пере, и тя може да се използва в продължение на много години. [Лесно да украсите своя коледна елха] - Тази шапка-в цилиндър с височина 8 см и дължина 10 инча и е подходящ за повечето коледни елхи.Просто трябва извадете го от кутията, малко приведени в ред лък и да се постави на своя коледна елха!Сгъваема конструкция спестява място за съхранение.Ти можеш да го оставим за следващата година. [Безплатен лента лампа с дължина 6,5 фута] - Ние даваме на всяка елочной шапка лента лампа с дължина 6,5 фута (с 20 цветни led крушки), който може да се използва след инсталиране на батерии 2x5 A.Той не е достатъчно дълъг, за да приключи им и голямата коледна елха, но е отличен за малки коледни елхи или други коледни стоки. [Идеалното бижу за вашето Коледа] - на Този цилиндър под формата на елхи е подходящ, за да създадете празнична атмосфера и да донесе късмет на цялото ви семейство.Може да се използва не само като шапка за коледната елха, но и като шапка на снежен човек, или просто да я постави на масата - това също е много красива коледна украса!. [Специален topper за коледно] - Нашите барети за коледната елха се състоят от множество коледни елементи : червен цвят на копията от червено леденцового тръстика, сладък бантиков и реалистични борови листа, които ще направят вашите коледни елхи по-празнични и чаровен.Перфектно се вписват вашето Коледа!. [Обновена шапка-topper ръчно изработени] - Нашите шапки във формата на елхи, ръчно изработени изключително, изключително здрав и не повредятся при нормална употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти