.

.

Moicstiy 35 бр. 2-Инчов Куки за клечки за дрехи, Аксесоари за инструменти L-образна форма за клечки за дрехи 1/8 и 1/4 инча с гумени глави, Метални куки за клечки за дрехи за ма?

Moicstiy 35 бр. 2-Инчов Куки за клечки за дрехи, Аксесоари за инструменти L-образна форма за клечки за дрехи 1/8 и 1/4 инча с гумени

BGN 7.19

Наличност
На склад

Какво получавате : 35шт сребърни куки за клечки за дрехи с гумени главиОбщата дължина 50 мм / 2 инча, диаметър 3,2 мм / 1/8 инча разстояние между дупките 25мм / 1 инч. Гумена глава е предназначена за предотвратяване на падащи предмети.Висококачествен материал : Метални куки за клечки за дрехи, изработени от висококачествено желязо с покритие покритие, здрави и дълготрайни, устойчиви на корозия и не е лесно ръжда, може да се използва в продължение на дълго време.L-образен дизайн : Универсални метални куки за клечки за дрехи със специална L-образна конструкция, по-здраво заключена, им е трудно отвалить от клечки за дрехи.Много лесно се установява и отстранява без използване на други инструменти.Широко приложение : L-образни куки за клечки за дрехи може да се използват за съхранение или демонстрация на стоки, търговци на дребно, занаяти, висящи инструменти и т. се използват предимно в магазини, търговски магазини, locksmithing работилници, магазини, стоки за дома, гаражи и т. Гаранция 90 дни : Ние се стремим да направим така, че да сте удовлетворени на 100% .Ако имате някакви проблеми с качеството, след получаване на продукта, моля, свържете се с нас навреме, ние ще ви дадем задоволителен отговор възможно най-скоро.За Moicstiy Moicstiy - това е пълна марка, особено в областта на оборудване, има отличен опит и на производствения процес, достоен за вашето доверие, добре дошли на вашата покупка, ние ще се радваме да ви служи!Настройки на Име на продукта : Куки за клечки за дрехи Цвят : сребрист Материал : Стоманена тел с Диаметър : 3,2 mm/1/8 инча Разстояние между дупките : 25 мм/ 1 инч Обща дължина : 50 мм/ 2 инча Предпоставка включва 35 бр. x куки за клечки за дрехи с гумени глави Топли уши Моля, оставяйте разумна грешката се дължи на ръчно измерване. 90 дни беспроблемного резервни части за обслужване, да сте останали доволни, е нашата най-голяма мотивация.Нашата цел е да ви осигури 100% отговарят на услугата.

Опции за продукта

Свързани продукти