.

.

Модерна настолна лампа AooLiWang височина 20 см, Спирала Настолна Лампа с мощност 20 W с плавно Регулиране на яркостта за Спални, 3 Цвята, Нощна лампа с Докосване, Настолни ?

Модерна настолна лампа AooLiWang височина 20 см, Спирала Настолна Лампа с мощност 20 W с плавно Регулиране на яркостта за Спални,

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Дизайн форми на огъня придава на тази лампа съвременно звучене】 Пламък символизира Духа на Светлината, за приятелство, Мир, Справедливост и ЛюбовБлагодарение на вградения светодиодному източник на светлина, след като тя ще се излъчва мека светлина, а нейният модерен дизайн я прави не само настолна лампа, но и декоративно произведение на изкуството.Подходящи за различни места. 【Три цвята И равномерно покритие】 Тази лампа има три цветови температури (студена светлина, естествена светлина, топла светлина). Обхват на цветовата температура е от 2700 до 6500 Кельвинов.Това винаги ще бъде еднакъв светлина, дори ако отрегулируете яркост (от най-светлата до най-тъмната).Да имате Добро настроение Всеки път, когато Работи. 【Широк диапазон на използване Safety and член】 Размер на лампата е 7.Тази лампа във формата на пламък, с регулируема яркост е идеалното украшение прикроватной нощни шкафчета, на работния плот, за да се учат, офис маса, хол.Ние използваме безопасно напрежение за човешкото тяло 12, дори ако децата се докосват до Него, опасност няма. 【Противоскользящее и стабилно гъст основа】 Можете да го използвате, удобно, без да се притеснявате за стабилност.Вие не се притеснявате за срока на лампата, защото тя е изработена от едно парче желязо и висококачествен алуминий.А лампата е подходяща за всекидневната, спалнята, офиса и така нататък. 【Aoo Li Wang Най-доброто обслужване, за да отговори на нуждите на клиентите】 Aoo Li Wang - това е ултрамодерен марка осветление.Ние предлагаме 12 месеца проблеми с качеството, безплатна замяна. 【Дизайн форми на огъня придава на тази лампа съвременно звучене】 Пламък символизира Духа на Светлината, за приятелство, Мир, Справедливост и Любов.Благодарение на вградения светодиодному източник на светлина, след като тя ще се излъчва мека светлина, а нейният модерен дизайн я прави не само настолна лампа, но и декоративно произведение на изкуството.Подходящи за различни места. 【Три цвята И равномерно покритие】 Тази лампа има три цветови температури (студена светлина, естествена светлина, топла светлина).

Опции за продукта

Свързани продукти