.

.

Ръчна изработка на Печатна Машина, Печатна Машина за Этикетирования датата на Найлонови торбички за хранителни продукти, Бързосъхнеща Непрекъснато Печат Тип D-4 с ?

Ръчна изработка на Печатна Машина, Печатна Машина за Этикетирования датата на Найлонови торбички за хранителни продукти,

BGN 23.11

Наличност
На склад

Специален лубрикант, бързо съхне за 3 секунди, устойчиви на висока температура, цветът не избледняваКодиране на машината може да се замени, просто чрез определяне на правилната предавка, а дата може да се промени по желание в периода от 2018-2029 години. Съдържа касети за съхранение на мастила, може да се печата непрекъснато, удобно и бързо, което още повече повишава ефективността на работа.Оптималната версия на шрифт, шрифт, прецизно леене, забележка за обновяване на второто поколение ефект с висока разделителна способност.Автоматично завъртете, за да мастило впитались, леко натискайте за печат.Специален лубрикант, бързо съхне за 3 секунди, устойчиви на висока температура, цветът не избледнява.Кодиране на машината може да се замени, просто чрез определяне на правилната предавка, а дата може да се промени по желание в периода от 2018-2029 години. Съдържа касети за съхранение на мастила, може да се печата непрекъснато, удобно и бързо, което още повече повишава ефективността на работа.Оптималната версия на шрифт, шрифт, прецизно леене, забележка за обновяване на второто поколение ефект с висока разделителна способност.Автоматично завъртете, за да мастило впитались, леко натискайте за печат. Кодиране на машината може да се замени, просто чрез определяне на правилната механизъм, а дата може да се промени по желание в периода 2018 през 2029 година. Оптималната версия на шрифт, шрифт, прецизно леене, забележка за обновяване на второто поколение ефект с висока разделителна способност. Специален лубрикант, бързосъхнеща за 3 секунди, устойчиви на висока температура, липса на избледняване на цвета. Автоматично се превръщат за усвояване на мастило, леко натискайте за печат. Съдържа касети за съхранение на мастила, може да се печата непрекъснато, удобно и бързо, което още повече повишава ефективността на работа.Параметри : Тип на продукта : Машина за кодиране датата на Модел : D-4 Вид на Поръчката дата : обратното на Шрифта : безплътен Размер : приблизително 60x40x100 мм /2,4x1,6x3,9 см Материал : ABS-пластмаса с висока твърдост Осъществяване Списък : 1 x Машина за кодиране 1 x Мастило 5 x мастилницата 5 x Чернильная уплътнение 1 x Вакуумно опаковане чаша.

Опции за продукта

Item Type:
Date Coding Machine
Model:
D-4 type
Date Order:
Reverse
Font:
Incorporeal
Size:
Approx. 60 x 40 x 100mm / 2.4 x 1.6 x 3.9in
Material:
ABS highly rigid plastic
Package List:
 1 x Coding Machine :
 1 x Ink :
 5 x Ink Cartridge :
 5 x Ink Pad :
 1 x Vacuum Packaging Cup:

Свързани продукти