.

.

Geweo Изчислителни чехли за жени и Мъже, Чехли-възглавници на Удебелени Подметки, Джапанки в облака за Възглавница, Супер Удобни Чехли от Мека пяна, Нескользящие Джап?

Geweo Изчислителни чехли за жени и Мъже, Чехли-възглавници на Удебелени Подметки, Джапанки в облака за Възглавница, Супер Удобни Чехли

BGN 12.66

Наличност
На склад

Подметка от этиленвинилацетатаПетата е с размер около 1,77 инча. 【Наскоро обновен подметка с дебелина 1,77 инча】Наскоро обновен сверхтолстая подметка от EVA 0,6 инча по-дебели, отколкото при конвенционалните модели, представени на пазара.Обувки като цяло е лека и устойчива на натиск, осигурява отлична стабилност и омекотяване, както и ефективно да абсорбира удара, ви кара да се чувствате така, сякаш ходиш по облаците, и от този момент нататък ще ви хареса да ходи пеша!. 【Ергономичен дизайн】 Изчислителни чехли са с ергономичен дизайн.Чорап тапочек накланя напред повече от 30 °, което се адаптира към навиците на човешкото тяло при ходене, балансира налягането и прави носенето по-удобно; в същото време корпусът на обувки е вдлъбната конструкция, която облегает на ходилото на крака, като предотвратява сблъсък на пръстите на краката и намаляване на наранявания на краката. 【Дизайн, което е благоприятно за подошвенного фасциита】 Сверхтолстая подметка с отскок 1,77 инча може ефективно абсорбира вибрациите по време на чорапи, като по този начин намалява натиска върху стъпалата, коленете и гърба, така че тя силно се препоръчва на хора с подошвенным фасциитом!. 【Нескользящий и лесно моющийся дизайн】 от Вътрешната страна на тези изчислителни тапочек изпълнена с диамант с форма на ръкавите, а подметка изпълнена с вълнообразни первази и не се плъзга, че увеличава триенето, пречи на приплъзване, осигурява двойна защита от подхлъзване и двойна защита.В същото време материалът на горната част и подметката EVA, изработени от твърди материали, повърхността е устойчива на петна, и по-лесно се избърсват. 【Силно се препоръчва】 Тези обувки са подходящи за много случаи на закрито и открито, са подходящи за всички сезони!Забележка : Материал EVA може да даде свиване и деформират при висока температура.Моля, не се излагайте на слънце в продължение на дълго време.Ако горната е твърде широк, корпус на обувки можете да настроите по поръчка с помощта на принципа на висока температура на свиване.

Опции за продукта

Свързани продукти