.

.

Предварителни филтри за пяна, съвместими с купата за вода Drink-Well от неръждаема стомана 360, Avalon, Pagoda, Seascape и Седона - 12 опаковки Предварителни филтри за фонтани за куче?

Предварителни филтри за пяна, съвместими с купата за вода Drink-Well от неръждаема стомана 360, Avalon, Pagoda, Seascape и Седона

BGN 5.99

Наличност
На склад

★ Подходящ за : Съвместим с фонтани за домашни любимци Drink-well от неръждаема стомана 360, Lotus, Avalon и Pagoda ★ Предимство : Сменяеми части поролонового филтър може да вдигне вълна и боклук, задържане на вода на вашите любимци чисти и свежи. ★ Характеристики : Поддържа скорост на потока в края на същата, предпазва помпата и помага за удължаване на срока на експлоатация на вашия фонтан. ★ Лесна смяна : може бързо да се промени филтри, за улавяне на отпадъци и филтриране на вода, за поддържане на чист и свеж за вашия домашен любимец. ★ Оферта : сменяйте на всеки 2-4 седмици, за да се поддържа максимална ефективност на вашия фонтан за домашни любимци.Резервни части за пенных филтри Drink-well, Lotus, Седона и Pagoda Пет Features - Задържат голям боклук и вълна във водата. - Поддържайте скорост на потока на фонтана.Пратката включва 12 филтър за пяна за домашни фонтани. 100% Гаранция за удовлетвореност, По някаква причина, поради която не сте напълно удовлетворени, вие можете да поискате замяна или пълно възстановяване, без въпроси.Моля, обърнете внимание, че името и логото са търговски марки на Авалон, Pagoda, Seascape и Седона, регистрирани по съответния собственик.Всяко използване на марката Авалон, Pagoda, Seascape и Седона, модел или част от този продукт се произвежда само с цел демонстрация на оперативна съвместимост.Тази част не е спонсориран, не е одобрен и не е свързана с марки, на които тя отговаря, включително Яки Drin-kwe-ll Fountain Авалон, Pagoda, Seascape, Седона.

Опции за продукта

Свързани продукти