.

.

YOSOMK Средна Дължина на Въздушната ноктите са с Телесен цвят с Бадеми, Отгоре Ноктите със Сърца, Гланц Отгоре Ноктите с Пълно покритие, Сладък Лепило за Изкуствени но?

YOSOMK Средна Дължина на Въздушната ноктите са с Телесен цвят с Бадеми, Отгоре Ноктите със Сърца, Гланц Отгоре Ноктите с Пълно покритие,

BGN 2.67

Наличност
На склад

【Опаковка Съдържа】: Кутия съдържа 24 режийни нокти, пилочку за нокти и 24 желейных лепило, режийни ноктите са разделени в 12 различни размери, ви е удобно да избират фалшиви нокти, които отговарят на вашия ногтю 【Лесна употреба】: Нанесете върху ноктите jelly лепило, перфектна замяна на лаку за нокти, не е нужно да се чака изсъхване и само за няколко минути ще получите професионални резултати нийл арт. 【Естествен ефект】 : Акрил натиснете върху ноктите е изработен от ABS материал, здрав и еластичен, могат да бъдат променени, за да отговарят по-добре на вашата форма на ноктите, ефект от използването на удобен и естествен. 【Лесно се】 : Jelly лепило можете бързо да се премахне и че не боли си естествени нокти, пълно премахване може да поддържа ноктите непокътнати за повторна употреба. 【Сценарий за използване на】 : Въздушни ноктите стилен и много удобен апарт по стил и имат различни фасоны, подходящи за празнични срещи и партита по случай рождения ден, което прави вашата полагане на по-красива. Преди да използвате подстригване на ноктите до подходяща дължина и отполируйте повърхността на ноктите пила за нокти, за да е по-добре, долепена натиснете върху ноктите си. Поддържането на повърхността на ноктите, чиста и суха позволява клею-желе по-твърдо да се придържаме към ноктите. Изберете jelly лепило с правилния размер за нанасяне на ноктите, леко и внимателно се прилага натиск, докато jelly лепило, не може да покрие и не могат да се поберат на вашите нокти. Изберете режийни ноктите на правилен размер, нанесете върху тях jelly лепило, леко натискам, за да премахнете въздуха, след това натиснете върху ноктите си ще прилепва плътно към вашите ноктите.

Опции за продукта

Свързани продукти