.

.

LIFEFUN 5 бр., Нови Регулируеми Завязки за Коса, Дългата Превръзка на Главата за Естествена коса, Гъста коса, Къдрава и Къдрава Коса, Афро-Буйни титуляр за коса във форма?

LIFEFUN 5 бр., Нови Регулируеми Завязки за Коса, Дългата Превръзка на Главата за Естествена коса, Гъста коса, Къдрава и Къдрава

BGN 5.39

Наличност
На склад

? На ДЪЛЖИНА И на БРОЙ : Опаковка : 5 бр Дължина : 8 см, максимална дължина на разтягане : 24 инча, подходящ за всички косата. ? РЕГУЛИРУЕМ размер – Това е нашият най-новият дизайн регулируеми еластични ленти, защото е обикновен материал ще се сгуша заедно с косата.Нашият нов дизайн позволява ви всеки път, когато се добра кацане.И той има красива хвостовая обтегач от сплав, която ще направи ефекта от носенето на по-красива.Опашката вече не е грозно възел. ?КАК да използвате : Дърпайте дъвка през главата, че всички направления са били разпуснати и извади на окачването до желаната дължина и комфорт.За да се освободи : кликнете и плъзнете закопчалка, по посока брелокам, освобождаване на косата, не е замря им!. ? EXTREME ЕЛАСТИЧНОСТ – нашите ластични ленти premium много са устойчиви и могат да облегать най-големите и дебели косми.Няма такава прическа, която не можем да направим. Марка : LIFEFUN ОПАКОВКА : 5 бр. Дължина : 8 см (23 cm) ПРОДУКТ : Регулируема превръзка на главата, предназначена за: Буен cauda equina / гъсти тежки натурални кудряшек Защо да изберете LIFEFUN 1, Разумна еластичност, лесно се носи. 2, с Превръзки на глава lifefunhead могат плътно да задържи най-големи кифлички, пластове топчета и прическа. Нашата регулируема функция за определяне мъниста позволява ви всеки път, когато се добра ниво на комфорт и подкрепа.Тези превръзки на главата също са идеален аксесоар за сън, като ви позволява да не сминать ги и удобно да държи цяла нощ.Спрете да губите време в завязки и шапки, които с течение на времето се разтягат. 1-Можете да се регулира размера в съответствие с бутон за регулиране, която може да се адаптира към всеки опашката. 2-Регулиране, когато лентата се простря.Това свива възглавници, отдаване под наем шарику да се движат по-свободно.Когато възглавничките на напълно расправлены, избута ръб много по-трудно, и се увеличава вероятността за довършителни за коса. 3-след Като лентата ще се окаже на място (преди затягането), здраво стиснете бусину отвътре пантите и изтеглете краищата навън.

Опции за продукта

Свързани продукти