.

.

търговска марка Lanebudd Каркасный Кука за Монтиране на Стена Подвесная Ключалката на Метална Подвесная Рамка за Определяне Клип на Закачалка Вълни Стенни Закачалка ?

търговска марка Lanebudd Каркасный Кука за Монтиране на Стена Подвесная Ключалката на Метална Подвесная Рамка за Определяне Клип на Закачалка

BGN 37.26

Наличност
На склад

Материал : Изработен е от висококачествен железен материал, устойчив на корозия, не ржавеющего, трайни и трайни, с дълъг срок на служба Размер : Размер на куката е 2,36 × 1,97; 2,16 × 1,77 инча. (За получаване на други подробности, моля, вижте на снимката).Приложение : Куки са най-вече подходящи за снимки, картини, огледала, орнаменти, сертификати и т., използвани за тоалетни масички, шкафчета, гардеробни, постаменти за съхранение на вещи и на други предмети от бита.Характеристики : Пореста положение, предназначени за устойчиво развитие и не позволява лесно отвалиться, и по-здрава повърхност с цветен покритие, антикорозионна и влага.Опаковане и монтаж : Комплект от 4 парчета, лесен и бърз за инсталиране.Материал : Изработен е от висококачествен железен материал, устойчив на корозия, не ржавеющего, трайни и трайни, с дълъг срок на служба. Размер : Размер на куката е 2,36 × 1,97; 2,16 × 1,77 инча. (За получаване на други подробности, моля, вижте на снимката).Приложение : Куки са най-вече подходящи за снимки, картини, огледала, орнаменти, сертификати и т., използвани за тоалетни масички, шкафчета, гардеробни, постаменти за съхранение на вещи и на други предмети от бита.Характеристики : Пореста положение, предназначени за устойчиво развитие и не позволява лесно отвалиться, и по-здрава повърхност с цветен покритие, антикорозионна и влага.Опаковане и монтаж : Комплект от 4 парчета, лесен и бърз за инсталиране.Описание на продукта : Изработен е от висококачествен железен материал, него не е лесно да се повреди, той е устойчив на корозия и ръжда, но също така е здрава.Изящна изработка, практичност и красота.Материал : Желязо.Цвят : цветно покритие. Размер : Размер на куката е 2,36 × 1,97; 2,16 × 1,77 инча. (Повече информация, моля, вижте на снимката) Количество : 4 броя в комплект. Приложение : Куки са най-вече подходящи за снимки, картини, огледала, орнаменти, сертификати и т., използвани за тоалетни масички, шкафчета, гардеробни, постаменти за съхранение на вещи и на други предмети от бита.

Опции за продукта

Свързани продукти