.

.

Опаковка от 100 Персонализирани Стикери за блясък за устни Потребителски Козметични Частни Етикети, Стикери с логото на Етикет за гланц за устни (50x20 мм)

Опаковка от 100 Персонализирани Стикери за блясък за устни Потребителски Козметични Частни Етикети, Стикери с логото на Етикет за гланц

BGN 3.00

Наличност
На склад

Материал : PVC размер : 30x25 мм, 48x17 мм, 50x14 мм, 50x20 мм, 30х30 мм Помещение включва : 100 индивидуални етикети на туба с гланц за устни Забележка : Флакон в комплекта не е включена.Широк спектър на приложение : подходящ е за повечето козметични средства, могат да се използват за индивидуална паста, като гланц за устни, балсам за устни, и т., идеален за срещи, работа, партита, ежедневието и т. Етикети с блясък за устни на поръчката - отлични за начинаещи и проекти направи си САМ, създайте свои собствени етикети, базирани на вашия текст.Ако имате някакви проблеми, моля, не се притеснявайте, можете първо да свържете се с нас, ние обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Добре дошли в нашия магазин!Като конфигурирате своя стикер : 1? оставете името си или свой текст 2, можете да изпратите свой дизайн или лого 3, или шаблон в описанието Цвят : прозрачен Материал етикети : PVC Материал : самозалепваща стикер Количество : 100шт Форма : правоъгълник, квадрат Размер на етикета : 30x25 мм, 48x17 мм, 50x14 мм, 50x20 мм, 30х30 мм Забележка : водоустойчиви са само етикети, а не етикети с пузырьковыми тръби, но те не са предназначени за потапяне във вода, ако на етикета не се увиват около тръбата и не са нанесени слой на краищата.Действителния цвят на продукта може да се различават поради различията в настройките на монитора.Широк спектър на приложение : подходящ е за повечето козметични средства, могат да се използват за индивидуална паста, като гланц за устни, балсам за устни, и т., идеален за срещи, работа, партита, ежедневието и т. на Действителния цвят на продукта може да се различават поради различията в настройките на монитора. Моля, избършете паста чиста пред наклеиванием 2. Уверете се, че при наклеивании няма масло и влага, в противен случай това ще се отрази на ефекта на залепване. След залепване, моля, стиснете си ръце, за да увеличи вискозитета 4. Ако на етикета не може да се използва, моля, сложи я обратно в опаковъчни пакет и се опитайте да се пломбира.

Опции за продукта

Свързани продукти