.

.

Toyvian 1 Комплект Регистрационен номер Цифрова Функция на Дървени Детски Играчки, Дървени Играчки, Детски Образователни Играчки, Играчки за ранно Образование Бебешк?

Toyvian 1 Комплект Регистрационен номер Цифрова Функция на Дървени Детски Играчки, Дървени Играчки, Детски Образователни Играчки,

BGN 10.79

Наличност
На склад

синтетичен материалИГРАЧКИ за ДЕЦА - високо качество на материалите , износостойкая, кръгла и не травмирующая ръце.ОБРАЗОВАТЕЛНА ДЪСКА - Всички играчки са произведени от екологично чисти материали, без ръбове.ДЪРВЕНА ЛОГАРИТМИЧНА ДЪСКА - тя изпълнява както развлекателни, така и образователни функции.ИГРАЧКА ЗА РАННО ОБУЧЕНИЕ - разпознаване на цветове и форми.ДЪРВЕНА ИГРАЧКА - Просветление и знание от числа.синтетичен материал.ИГРАЧКИ за ДЕЦА - високо качество на материалите , износостойкая, кръгла и не травмирующая ръце.ОБРАЗОВАТЕЛНА ДЪСКА - Всички играчки са произведени от екологично чисти материали, без ръбове.ДЪРВЕНА ЛОГАРИТМИЧНА ДЪСКА - тя изпълнява както развлекателни, така и образователни функции.ИГРАЧКА ЗА РАННО ОБУЧЕНИЕ - разпознаване на цветове и форми.ДЪРВЕНА ИГРАЧКА - Просветление и знание от числа.Осъществяване на списък 1 х Набор от играчки Особености -Материал : забавна дървена играчка -Цвят : Своеобразна играчка за развитието на интелекта -Размер : около 45 00 X14,80 X5,00 см. / 17,68 X5,82 X1 Детска играчка. -Всички играчки са произведени от екологично чисти материали, дървена логаритмична дъски, без ръбове. -Дървена комбинационная игра, подходяща за домашно училище или на черната дъска с номера на учебни материали. -Чудесна играчка за развитие на развитието на визуално-моторна координация, малък мотор и умения, сръчност Детска логаритмична дъска. -Тя е снабдена както развлекателни, така и образователни функции Играчки за ранното развитие. -Съпоставяне на фигури и цифри, за да помогне на децата да развият разпознаване на номерата на обучаващата дъска за най-ранна възраст.Описание на продукта Забавна играчка е Направена от висококачествен дървен материал, играчката е много безопасен за употреба от едно дете. детски дървени играчки Тя е лека и преносима за лесно и удобно пренасяне и съхранение.Логаритмична дъска Вие все още търсите ли интересни играчки за своето дете?Опитайте тази креативную логаритмична на борда на играчка.

Опции за продукта

Свързани продукти