.

.

Вентилатор на тавана DFL 42 с подсветка, Fandelier, Промишлени Прибиращи Вентилатори С дистанционно управление В Ретро Стил, За Хол, Спалня, Ресторанта, 5 Лампи, 4 перката, Ч?

Вентилатор на тавана DFL 42 с подсветка, Fandelier, Промишлени Прибиращи Вентилатори С дистанционно управление В Ретро Стил, За Хол,

BGN 1.00

Наличност
На склад

✔【Вентилатор на тавана в клетката】 : Това е вентилатори под формата на стоманени клетки в стил фермерска къща в индустриален стил с подсветка, комбинация полилеи и вентилатор, който може автоматично да отиваме все по-далеч при включване и изключване, което спестява пространство ✔【Напред и назад】 : Този фен има функция за директен и обратен ход, използвайте режим на низходящия поток на въздуха, в горещите дни на посоката на въздушния поток надолу, използвайте режим на циркулация на възходящия поток въздух в хладните дни, отлични за всекидневна / спалня. ✔【6-степенна скоростна кутия и дистанционно управление】 : 6 нива на скоростта на вятъра ще ви предостави идеални комфортни условия, вентилатор и светлина, за да могат да работят отделно или заедно, дистанционно управление и качествен мед мотор осигуряват бесшумность и дълъг експлоатационен живот. ✔【Размер】 : Диаметър е 42 инча, когато перката се издигаха, и 18,8 инча, когато перката се почистват, пръчка е с размери от 4,9 инча и 7,9 инча за контролирано окачване при силен вятър и дълъг експлоатационен срок. ✔【5 * лампи E26】 : Лампа не е включена в комплекта, максимална мощност 60 W, съвместимо с лампи с нажежаема жичка, LED, КФЛ и халогенни крушки с жакове E26 (стандартни контакти САЩ), е на разположение видео с инструкции за монтаж. ✔【Вентилатор на тавана в клетката】 : Това е вентилатори под формата на стоманени клетки в стил фермерска къща в индустриален стил с подсветка, комбинация полилеи и вентилатор, който може автоматично да отиваме все по-далеч при включване и изключване, което спестява пространство. ✔【Напред и назад】 : Този фен има функция за директен и обратен ход, използвайте режим на низходящия поток на въздуха, в горещите дни на посоката на въздушния поток надолу, използвайте режим на циркулация на възходящия поток въздух в хладните дни, отлични за всекидневна / спалня. ✔【6-степенна скоростна кутия и дистанционно управление】 : 6 нива на скоростта на вятъра ще ви предостави идеални комфортни условия, вентилатор и светлина, за да могат да работят отделно или заедно, дистанционно управление и качествен мед мотор осигуряват бесшумность и дълъг експлоатационен живот.

Опции за продукта

Свързани продукти