.

.

Навити USB кабел EPOMAKER Puff Aviator, сменяем кабел механична геймърска клавиатура Type C за Win/Mac/геймърите, подходящ за RT100/TH68 PRO/TH80 PRO/TH96/TH80 SE/CIDOO V65. и т.н. (слой бял)

Навити USB кабел EPOMAKER Puff Aviator, сменяем кабел механична геймърска клавиатура Type C за Win/Mac/геймърите, подходящ за RT100/TH68 PRO/TH80

BGN 48.52

Наличност
На склад

【АВИАЦИОНЕН КОНЕКТОР, НЕРАЗРЫВНОЕ ВРЪЗКА】 издаден от пластове кабел EPOMAKER има естетичен дизайнВръзка спирала и директен секции на кабела представлява сверхпрочную метална конструкция, подобрена type-C aviator за постигане на максимален дизайн, функционалност и издръжливост.Авиационен съединител е здрав, классичностью и стильностью.Откачите доставя удоволствие и всеки път осигурява добра връзка. 【НАВИТИ, сиплообразный, функционален и издръжлив】 Пластове кабел EPOMAKER траен и гъвкав, благодарение на с антиоксидантна полиуретанова боя материали.Що се отнася до дължината, то той се състои от две секции, свернутая част е продълговата за допълнителни нужди, а другата част е около 120 виж Трайни, "пружинистые" намотка от полиуретан, придават на този кабел великолепен външен вид и придават едно докосване на клас за подобряване на естетиката на изграждане. 【ПЪРВОКЛАСНА цветова ГАМА и високо качество на съединители от сплав】 Проектиран в класически цветови решения - черно и бяло - в съответствие с естетиката на повечето клавиатури и капачки за ключове, EPOMAKER Puff кабел създава оживена атмосфера и в ежедневната си работа и живот.Благодарение на високото качество на съединители от сплав кабел е чист формата на вашия работен плот. 【BUILD TO LAST】За общността на разработчиците клавиатури качеството има значение не по-малко от естетика.Потребителски USB кабел EPOMAKER се различава максимална гъвкавост без да се засяга дълголетие.Не спутывающиеся, плътни и "пружинящие" спирала винаги ще бъде добре запазват формата си.

Опции за продукта

Свързани продукти