.

.

Система за заключване на вратите Pro-Lok Entry Armor EPL-106-W за вътрешен двор на Lg Rectangle с ключ (бяла повърхност)

Система за заключване на вратите Pro-Lok Entry Armor EPL-106-W за вътрешен двор на Lg Rectangle с ключ (бяла повърхност)

BGN 14.59

Наличност
На склад

Заключване за двор в сверхпрочном стомана засове с ключ за предотвратяване на подхлъзване или повдигане на врататаРегулируема вентилация или пълна сигурност чрез заключване с ключ за надеждно позициониране.Размер на опаковката на продукта : 3,5 "L x 9,25"W x 1. Тегло на опаковката на продукта : 0,66 килограм. В комплект с 2 ключа. Забележка : този продукт не е подходящ за двойни плъзгащи се врати.Заключване за двор в сверхпрочном стомана засове с ключ за предотвратяване на подхлъзване или повдигане на вратата.Регулируема вентилация или пълна сигурност чрез заключване с ключ за надеждно позициониране.Размер на опаковката на продукта : 3,5 "L x 9,25"W x 1. Тегло на опаковката на продукта : 0,66 килограм. В комплект с 2 ключа. Забележка : този продукт не е подходящ за двойни плъзгащи се врати.Повишете сигурността на вашия дом с помощта на надеждна и високо качество на замъка, който е лесен за инсталиране.Този замък е оборудван стоманени засовом за предотвратяване на подхлъзване или повдигане на вратата.Заключване ви позволява да инсталирате вратата в напълно затворени или частично отворено положение и при това да остане заключена.Ключалката може да се ползва като ключ, така и без него.Съвместим с повечето врати на вътрешния двор, замък може да бъде монтиран в горната или в долната част на вратата (или и в двете, за допълнителна сигурност).Общ размер от 6 "x 1-1/ 8". В комплекта са включени 2 ключа.Използвайте на интериорни и екстериорни плъзгащи се врати.Предлага се в бял, алуминий и дюронотиковом изпълнение.Ние предлагаме брави няколко различни стилове, в зависимост от вашите изисквания за инсталиране и безопасност.

Опции за продукта

Свързани продукти