.

.

Опаковка торби за какашек ELLONI за Каишка - Държач на торбата за какашек на 2 цип - Опаковка Торби за кучета, Държач на торбата за Какашек за кучета С Монтиране на Каишк?

Опаковка торби за какашек ELLONI за Каишка - Държач на торбата за какашек на 2 цип - Опаковка Торби за кучета, Държач на торбата за Какашек

BGN 2.67

Наличност
На склад

[ДЪРЖАЧ за чанта за какашек от здравата тъкан] : Размер на спорта за чантата за кучешки какашек е 4Този опаковка за какашек за каишка е изработена от трайна водоустойчива материя Оксфорд с гладка вътрешна подплата, която е лесна за почистване. държач за кучета, чанти за каишка със закопчалка от велкро приятен за кожата материал и еластична стена, стойка за кучета, чанти за какашек и каишка няма да навредят на вашите ръце с интензивно ежедневна употреба. [Дизайн с 2 джобове] : Този титуляр за торбички за кучешки какашек с 2 джоба с цип, използването на този титуляр за торби за боклук hands free за кучета е много удобно. в един джоб може да се побере безплатна ролка торби за какашек, синьо диспенсер за чанти за кучета лесно да извадя само един пакет чрез гумено дупка X. друг джоб външно диспенсера за торбички за кучешки какашек подходящ за зареждане на ключове от дома / машини, кредитни карти, пари и червило, когато сте на открито.Използването на този опаковка за чанти за домашен любимец не е съществено утяжеляет си на каишка. [Светкавица с автоматично заключване] : Това е монтиране на стена за спорта пакети за какашек много сигурно отличаващ се с цип с автоматично заключване, няма нужда да се притеснявате за загуба и сигурност.Нашият притежателя на торбичката за кучешки отпадъци за каишка с автоматично заключване няма да се отвори автоматично, освен ако не ръчно.Моля, обърнете внимание : издърпайте метален издърпване на плъзгача, за да отворите закопчалка-цип, кликнете на плъзгача, светкавица не се отваря. [Преносим опаковка пакети за какашек] : Durable за захващане на стикери позволяват лесно да прикачите този държач на торбата за боклук, за кучета, за всеки поводку, шлейке, колана за кръста или колана за бягане с D-образен пръстен.уличен диспенсер за кучешки отпадъци с клипс можете лесно да окачите на переноску за домашни любимци, раница за домашни любимци, които се използват за опаковка на детски какашек и монтиране на стена на диспенсера за какашек.Опаковка торби за боклук за кучета, външно закрепване за каишката на велкро не подпрыгивайте и не се движат / не се плъзнете по време на джогинг. [Опаковка торбички за кучешки каишки струва по-скъпо] : Този титуляр за торбички за кучешки отпадъци, която включва опаковане сини мешочков за какашек и 1 безплатна ролка мешочков за какашек закупете с увереност, че ще получите не само титуляр за мешочков за кучешки какашек, но и малка чанта за съхранение от здрав плат, здрави велкро, закрепване за каишката, ниско тегло.

Опции за продукта

Свързани продукти