.

.

Набор от поперечин багажника OMAC на покрива на Mini Cooper 2014-2018, Елегантен, За пренасяне на багаж, максимална Товароносимост-110 паунда, Противоугонный заключване, Алумин?

Набор от поперечин багажника OMAC на покрива на Mini Cooper 2014-2018, Елегантен, За пренасяне на багаж, максимална Товароносимост-110

BGN 69.33

Наличност
На склад

Съвместима модел : за Mini Cooper 2014-2018 Висококачествен алуминиев материал : Изработен е от високо качество, трайни, лесно, модел има и анодизиран алуминий.Максимална товароподемност : Тегло може да достигне до 110 килограма.Поперечина ще ви осигури достатъчно на брой случаи по време на пътуване. Дизайн : Аеродинамичен дизайн го прави ефективен при намаляване на шума от вятъра при движение след инсталация на вашия автомобил.И изключително естетичен външен вид, всичко за вашето удобство и удоволствие.Характеристики на продукта : Противоугонный заключване, аеродинамичен, подвижна, водоустойчив, водоустойчив, лесен за инсталиране и демонтирането.Специфичен за автомобила за перфектно.Съвместим с различни аксесоари.Съвместими с автомобили с гладка покрив / без покрив. стабилен и сигурен.Аеродинамичен дизайн.Ниско ниво на шума по време на движение.Заключващ се и подвижна, за да гарантира сигурност и удобство.Специфичен за автомобила за перфектно.Съвместим с различни аксесоари.Съвместими с автомобили с гладка покрив / без покрив. стабилен и сигурен.Аеродинамичен дизайн.Ниско ниво на шума по време на движение.Заключващ се и подвижна, за да гарантира сигурност и удобство.Специфичен за автомобила за перфектно.Съвместим с различни аксесоари. 2 напречни греди на покрива. 4x Челни капачки. 4x Ключалките на капака.Инсталация на оборудването. 2 Част багажник на покрива, 4 части монтажен комплект за заключване, 2 част ключ. 2 Част багажник на покрива, 4 части монтажен комплект за заключване, 2 част ключ.Лесни за инсталиране, изключително издръжливи и гъвкави, нашите нови багажници на покрива са изработени от висококачествен алуминий, което осигурява лекота и сила едновременно.Поперечины са предназначени специално за превозни средства с гладка покрив и съвместими с различни аксесоари. Те са идеална основа за определяне на велосипедни планини, багажников на покрива, площадки за уиндсърфинг.Характеристики на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти