.

.

Очила, блокиране на синята светлина, за жени и мъже, улесняват компютърно и цифрова напрежение в очите, сухота в очите, главоболие и замъглено зрение.

Очила, блокиране на синята светлина, за жени и мъже, улесняват компютърно и цифрова напрежение в очите, сухота в очите, главоболие и замъглено

BGN 17.33

Наличност
На склад

Метална рамкаЛещи от поликарбонат. ?{Намалите напрежението на очите} - Насладете се на цифрова течение на времето, без да се притеснявате за пренапрежение на очите, влошаване на зрението и главоболие.Защото очила блокират най-вреден синя светлина от компютри, телефони и телевизори. ?{Защитете очите си} - Тези очила със синьо осветление могат да защитават и намаляване на отблясъците, премахване на зрителна умора и дискомфорт, причинени от дълги часове на сърфиране в интернет, игри и работа с флуоресцентни лампи. ?{Поликарбонатни HD-лещи със защита от отражение} - Ультралегкий и гъвкав материал, подходящ за дълъг комфортен за носене.Тази леща е антибликовой, безрецептурной леща без хроматични аберации, възстановява истинския цвят.Можете също така можете по всяко време да се оттегли, лещи и ги замени за лещи, лекарствени средства, които искате. ?{Спи по-добре} - Облечете се в синьо светозащитные очила, и имате повече никога няма да има проблеми със съня.Това намалява напрежението на очите и главоболие, което ви позволява да се насладите на спокоен дълбок сън. ?{Безгрижно следпродажбено обслужване}??Ние вярваме в нашите продукти.Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, свържете се с нас.Ние винаги ще бъдем тук, за да реши вашите проблеми.Вие правите това без никакъв риск!. √ Заключване син на светлината - лещи за очила са разработени с помощта на технологии за усвояване на субстрат, който може да поеме высокоэнергетический синя светлина. √ Прозрачни лещи - Лещи, изработени от напълно прозрачна основа, без да се добавят никакви пигменти, като същевременно се поддържа висока светопропускаемость.По-малко отражения, не засяга четеш, почти няма хроматични аберации. √ Защита от uv - В линзе anti-blue прилага специална технология на обработка на основата за предпазване на очите от ултравиолетовата радиация и блокира ултравиолетовите лъчи.Намалете главоболие.Очила, блокиране на синя светлина, да укрепи здравето си, като блокира вреден синя светлина и липсват в останалата част на полезна светлина.

Опции за продукта

Свързани продукти