.

.

Подаръчен комплект COLORGRAM Sweet Box (Млечни блестящи сенки - Страхотна Пръчка за хайлайтера под очите - Топъл тон), Течни Блестящи сенки за очи, Устойчива крем очна линия, ?

Подаръчен комплект COLORGRAM Sweet Box (Млечни блестящи сенки - Страхотна Пръчка за хайлайтера под очите - Топъл тон), Течни Блестящи сенки

BGN 8.48

Наличност
На склад

[РОМАНТИЧЕН ГРИМ на ОЧИТЕ] Подчертайте красотата си с помощта на маркер на Colorgram Glitter МаркериГо адгезивная формула с висока пигментация създава завладяващ ефект върху очите, е идеален както за ежедневно носене, така и за специални случаи. [ДОКАЗАТЕЛСТВО] Дълготрайни сенки за очи, не оставят следи и не растекающиеся, които лесно се нанася, като към тях има максимален блясък, който се запазва в продължение на целия ден, благодарение на светлата универсалност. [МЕРЦАЮЩАЯ] Добавете вашия грим великолепна мерцающую молив за очи устойчиви на образуването на гънки, с помощта на 3 налични цветове Colorgram, идеално подходящи за всеки цвят на лицето и за всеки повод. [БЕЗТЕГЛОВЕН и сияйна] Лека, мат козметика за очи с пайети Colorgram проектирана за по-удобно носене без лепкавост, като осигурява безупречен външен вид, който е идеален за отделянето на вътрешните ъгли на очите или прикриване на тъмните кръгове и торбички под очите. [БЕЗ ЖЕСТОКОСТ] Като краен продукт и съставки НЕ са тествани върху животни.

Опции за продукта

Свързани продукти